Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Βέλγιο η παραγωγή του νέου Volvo V40

Στο Βέλγιο η παραγωγή του νέου Volvo V40

H μονάδα παραγωγής του Βελγίου θα φιλοξενήσει τη νέα γενιά των μικρομεσαίων διαστάσεων προτάσεων της Volvo, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της σουηδικής φίρμας, Hakan Samuelsson.

Στο Ghent του Βελγίου θα φιλοξενηθεί η παραγωγή των νέων, συμπαγών διαστάσεων προτάσεων της Volvo, οι οποίες μάλιστα θα βασίζονται σε μια κοινή πλατφόρμα, γνωστή και ως CMA (Compact Modular Architecture).

Την πρόθεση της Volvo να διατηρήσει την παραγωγή των μικρομεσαίων διαστάσεων προτάσεών της στο Βέλγιο αποκάλυψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της σουηδικής φίρμας, Hakan Samuelsson, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο κατασκευής ενός μικρότερου αυτοκινήτου αν δεν υπάρξει συνεργασία με κάποιον άλλον όμιλο αυτοκινητοβιομηχανιών.

«Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις στο Ghent για την Ευρώπη. Για την Κίνα θα πρέπει να το εξετάσουμε», δήλωσε ο επικεφαλής της Volvo, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως το πρώτο τετράτροχο που θα βασιστεί στη νέα πλατφόρμα θα είναι η δεύτερη γενιά του V40.

Μεταξύ άλλων, ο Hakan Samuelsson προανήγγειλε την ενίσχυση της παρουσίας της Volvo στην κατηγορία των SUV, η οποία εξακολουθεί να αναπτύσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Tα SUV αυξάνονται σε όλο τον πλανήτη, συνεπώς υπάρχει κάτι στη συγκεκριμένη κατηγορία που αξίζει να δούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Volvo.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024