Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουρουμπλής: Τα νοσοκομεία δεν διαθέτουν αποθεματικά

Κουρουμπλής: Τα νοσοκομεία δεν διαθέτουν αποθεματικά

Τα νοσοκομεία δεν διαθέτουν αποθεματικά, έχουν τρέχουσες ανάγκες, υποστήριξε ο υπουργός Υγείας Παν.Κουρουμπλής, αναφερόμενος στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και τη μεταφορά διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Τα νοσοκομεία δεν διαθέτουν αποθεματικά, έχουν τρέχουσες ανάγκες, υποστήριξε ο υπουργός Υγείας Παν. Κουρουμπλής, μιλώντας σε εκπομπή του Mega, αναφερόμενος στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και τη μεταφορά διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

«Σήμερα εάν διαβάσει κανείς προσεκτικά την ΠΝΠ θα δει ότι οι ανάγκες των νοσοκομείων, δηλαδή των φορέων που έχουν ανάγκες τρέχουσες, εξαιρούνται. Τα νοσοκομεία δεν διαθέτουν αποθεματικά. Τα νοσοκομεία έχουν ανάγκες τρέχουσες. Η διάταξη όπως είναι διατυπωμένη καλύπτει πλήρως τα νοσοκομεία, με συνέπεια σήμερα να μην υπάρχει σήμερα ένα νοσοκομείο που να έχει διαθέσει χρήματα στη Τράπεζα της Ελλάδος» υπογράμμισε.

Σχολιάζοντας την αντίδραση της ΝΔ είπε: «Η ΝΔ έσπευσε να πει ότι με ρητή εντολή του υπουργού, όταν λέμε ρητή εντολή είναι δύο πράγματα ή υπογράφει ο υπουργός και λέει κάντε αυτό ή υπογράφει ο παρακάτω και λέει κατ’ εντολήν του υπουργού να κάνετε αυτό. Είδατε πουθενά να υπάρχει ρητή εντολή του υπουργού;»

Σχετικά με την επιστολή που εστάλη στα νοσοκομεία προκειμένου να ενημερώσουν για τα διαθέσιμα που έχουν, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε ότι η κίνηση αυτή έγινε για να υπάρχει μια εικόνα για τα νοσοκομεία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024