Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόκριση στην εκπνοή η Ρεάλ, έπαιξε όσο χρειάστηκε η «Γιούβε»

Πρόκριση στην εκπνοή η Ρεάλ, έπαιξε όσο χρειάστηκε η «Γιούβε»

Στους ημιτελικούς του Champions League προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε 1-0 της Ατλέτικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ένα γκολ ήταν αρκετό, για την ομάδα που ξέρει αυτή τη δουλειά καλύτερα από οποιαδήποτε. Η Γιουβέντους το πέτυχε πριν από οκτώ ημέρες στο Τορίνο και χάρη στο  0-0 εναντίον της Μονακό στο Μόντε Κάρλο, πήρε την πρόκριση στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Στους ημιτελικούς του Champions League προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε 1-0 της Ατλέτικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Το πρώτο ντέρμπι είχε λήξει ισόπαλο 0-0 και την Τετάρτη το βράδυ η κάτοχος του τίτλου είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, με τις απουσίες των Μπέιλ, Μόντριτς, Μπενζεμά, Μαρτσέλο. Κατάφερε, όμως, να ανταπξέλθει και με γκολ του Τσιτσαρίτο Εντάντες στο 88΄ να φτάνει στην πρόκριση.

Η Ρεάλ ήταν καλύτερη, έχασε ευκαιρίες με Ερνάντες και Ρονάλντο και δύο λεπτά πριν από την εκπνοή ο Πορτογάλος «σέρβιρε» στον Μεξικανό, ο οποίος με προβολή διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Δώδεκα λεπτά νωρίτερα, η Ατλέτικο είχε μείνει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αρντά Τουράν με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Κίτρινες: Πέπε, Αρμπελόα – Ραούλ Γκαρθία, Τουράν, Κόκε

Κόκκινη: Τουράν (76΄-δεύτερη κίτρινη)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κ.Αντσελότι): Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο (90+1΄ Αρμπελόα), Καρβαχάλ, Κρόος, Ροντρίγκες, Ίσκο (90+4΄ Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο, Ερνάντες (90+2΄ Χεσέ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντ.Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Γκάμεθ, Τιάγκο (86΄ Χιμένες), Κόκε, Τουράν, Γκριζμάν (65΄ Ραούλ Γκαρθία), Σαούλ (46΄ Γκάμπι), Μάντζουκιτς

Προστάτευσε το γκολ του πρώτου αγώνα η Γιουβέντους

Ενα γκολ ήταν αρκετό, για την ομάδα που ξέρει αυτή τη δουλειά καλύτερα από οποιαδήποτε. Η Γιουβέντους το πέτυχε πριν από οκτώ ημέρες στο Τορίνο και χάρη στο 0-0 εναντίον της Μονακό στο Μόντε Κάρλο, πήρε την πρόκριση στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Η «Γιούβε» είχε την καλύτερη ευκαιρία με τον Τέβες λίγο πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Η Μονακό είχε την κατοχή της μπάλας, όμως τα επιθετικά της σχέδια σταματούσαν στην -ως συνήθως- άριστα διαβασμένη άμυνα της «Γηραιάς Κυρίας», που επιστρέφει στους ημιτελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 12 χρόνια.

Διαιτητής: Γουϊλιαμ Κόλουμ (Σκοτία)

Κίτρινες: Κοντογκμπιά, Μπερνάρντο Σίλβα – Κιελίνι, Τέβες

ΜΟΝΑΚΟ (Λ.Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Αμπντενούρ, Κιρζάβα, Ράγκι, Μουτίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα, Κονταγκμπιά, Τουλαλάν (46΄ Μπερμπάτοφ), Καράσκο (87΄ Μ.Καρβάλιο), Μαρσιάλ (46΄ Ζερμέν)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μ.Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Εβρά (90΄ Παντοϊν), Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ (77΄ Περέιρα), Τέβες, Μοράτα (69΄ Γιορέντε)

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης προκρίθηκαν από την Τρίτη η Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα.


Στους αγώνες-ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα (σε παρένθεση το σκορ του α΄ αγώνα):

Μπάγερν Μονάχου-Πόρτο 6-1 (1-3)
Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν 2-0 (3-1)
Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0 (0-0)
Μονακό-Γιουβέντους 0-0 (0-1)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024