
Ο υιός Βράνκοβιτς στα βήματα του Στόγιαν θα φορέσει τη φανέλα του Ντιουκ
Ο υιός Βράνκοβιτς στα βήματα του Στόγιαν θα φορέσει τη φανέλα του Ντιουκ
Ο Αντόνιο Βράνκοβιτς (2,10μ., 18 ετών) γιος του Στόγιαν, άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Ντιούκ και από την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο φημισμένο κολέγιο (που πήρε φέτος το πρωτάθλημα στο NCAA) υπό τις οδηγίες του Μάικ Σιζέφσκι. Την τελευταία τριετία ήταν μαθητής σε λύκειο των ΗΠΑ, στο Φορτ Λόντερντεϊλ, και φέτος είχε 27,5 πόντους και 16,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Μάλιστα κατέρριψε το ρεκόρ του σχολείου του, που κατείχε ο Μπράντον Νάιτ, πετυχαίνοντας 55 πόντους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Μοχάμεντ Τάρεκ (pic)
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μπόνγκα (pic)
- Το σπάνιο επίτευγμα από Μέσι και Εμπαπέ με διαφορά δύο ημερών: Έχει συμβεί τέσσερις φορές σε 60 χρόνια (pic, vids)
- Ο Οκέκε παραμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
- Ο προπονητής της Ισπανίας πριν το ματς με το Βέλγιο… αποθέωσε τον Μέσι!
- Κλαίει η… γεωγραφία: Αμερικανίδα δημοσιογράφος «διχοτόμησε» Βοσνία και Ερζεγοβίνη – «Οι ΗΠΑ έπαιξαν με αυτές τις δύο μικρές χώρες» (vid)
- Ποιος είναι ο φορ που θέλει η Λιόν για τη θέση του Γιάρεμτσουκ (vid)
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442