Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Πέμπτη στον Παναθηναϊκό ο Λουκ Στιλ, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και υπεβλήθη σε μαγνητική για προληπτικούς λόγους.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Πέμπτη στον Παναθηναϊκό ο Λουκ Στιλ, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και υπεβλήθη σε μαγνητική για προληπτικούς λόγους.
Ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί εν όψει της συνέχειας, με τον Κοτσόλη να παίρνει τη θέση του.
Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα και στη συνέχεια ταχύτητες, ασκήσεις τακτικής και τρεις εναντίων τριών.
Στην προπόνηση συμμετείχαν και σήμερα οι ποδοσφαιριστές Μυρθιανός, Στάϊκος, Ζιούλης, Τζανουλίνος, Αγγελόπουλος Βασίλης και Αγγελόπουλος Γιώργος.
Κάποιοι από αυτούς μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι και στην αποστολή του αγώνα. Να σημειωθεί πως δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι τιμωρημένοι Λαγός και Τριανταφυλλόπουλος.
Ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την αίσθηση ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα έφτιαξε το αφήγημα του για το «διαζύγιο».
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ, διέλυσε με 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» – Δύο γκολ ο Αβονίγι (2’, 52’), ένα ο Ιγκόρ Ζεσούς (15’) – Έφευγαν από το 75’ οι οπαδοί των γηπεδούχων.
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.