
Επαφή με Βενιζέλο, Θεοδωράκη επιδιώκει ο Αντώνης Σαμαράς
Νέα προσπάθεια για τη συγκρότηση «φιλοευρωπαϊκού μετώπου», στη σκιά των δύσκολων διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους εταίρους, πρόκειται να κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Για το λόγο αυτό, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι θα έχει τηλεφωνικές επικοινωνίες -ακόμη κι εντός της εβδομάδας- με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.
Νέα προσπάθεια για τη συγκρότηση «φιλοευρωπαϊκού μετώπου», στη σκιά των δύσκολων διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους εταίρους, πρόκειται να κάνει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
Για το λόγο αυτό, οι πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Έθνος αναφέρουν, ότι θα έχει τηλεφωνικές επικοινωνίες -ακόμη κι εντός της εβδομάδας- με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.
Στόχος των επαφών είναι η επίτευξη συμφωνίας πάνω σε συγκεκριμένες βασικές αρχές με πρώτη αυτή της παραμονής της χώρας στον «σκληρό πυρήνα» της Ευρώπης και να συγκροτήσουν από κοινού μια αντιπολιτευτική τακτική απέναντι στην κυβέρνηση.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να ζητήσει σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.
Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να ανεβάσει τους αντιπολιτευτικούς τόνους, την ώρα που συνεχίζεται το μπαράζ των πιεστικών ή και αρνητικών δηλώσεων και σεναρίων για την Ελλάδα, καθώς δεν διαφαίνεται λύση στο Eurogroup της 24ης Απριλίου στη Ρίγα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τρομερές στιγμές στο φινάλε του Πορτογαλία – Κροατία: Η αφιέρωση στον Ζότα, η ατάκα του CR7 για το μέλλον και η τελευταία αγκαλιά Ρονάλντο – Μόντριτς (vids)
- Προπόνηση: Τα 10 λάθη που κάνουμε στο γυμναστήριο
- Ηλιοφάνεια και στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά από το απόγευμα
- Τομ Μορέλο: Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή για την Αμερική
- Σχέση: Εσύ κοιμάσαι και η ευτυχία σου δουλεύει
- Η «υπόθεση με το σαλάμι» ανοίγει μέτωπο μεταξύ Wall Street και Finra



