Σε Παρίσι και Πόρτο βλέμματα στη συνέχεια των προημιτελικών
Συνεχίζεται την Τετάρτη το Champions league, με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη τεθεί αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων και να έχουν μοιραστεί τις νίκες (σ.σ. η Παρί νίκησε 3-2 την «Μπάρτσα» και οι «μπλαουγκράνα» 3-1 τους πρωταθλητές Γαλλίας).
Συνεχίζεται την Τετάρτη το Champions league, με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη τεθεί αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων και να έχουν μοιραστεί τις νίκες (σ.σ. η Παρί νίκησε 3-2 την «Μπάρτσα» και οι «μπλαουγκράνα» 3-1 τους πρωταθλητές Γαλλίας).
Η Πόρτο θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου, σε μια επανάληψη του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1987, όταν οι «δράκοι» επικράτησαν 2-1 και κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το τρόπαιο.
Το πρόγραμμα των πρώτων προημιτελικών του Champions league έχει ως εξής:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Δέκα μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ, ο Κριστιάν Κίβου είναι έτοιμος να καταρρίψει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Αρμάντο Καστελάτσι – Η ατάκα α λα Μουρίνιο που τον έκανε… Special Κίβου.
Ο Στίβεν Τζέραρντ παρακολούθησε το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με φίλους σε μαγαζί με μπιλιάρδα. Η αντίδραση του θρύλου της Λίβερπουλ στο νικητήριο γκολ του Φαν Ντάικ στο 100ο λεπτό είναι χαρακτηριστική.