Με Σπανούλη και Χάντερ για το «break» στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός
Με τους Βασίλη Σπανούλη και Οθέλο Χάντερ να προπονούνται και να ταξιδεύουν στη Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ριχτεί στη «μάχη» των πλέι οφ της Ευρωλίγκας απέναντι στη Μπαρτσελόνα (20:00 Novasports3) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Σκοπός των «ερυθρόλευκων» είναι το «break», όπου θα τους δώσει την ευκαιρία, εφόσον διατηρήσουν την έδρα τους, να φτάσουν πρώτοι στις 3 νίκες (best of 5) και την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης (15-17 Μαΐου).
Με τους Βασίλη Σπανούλη και Οθέλο Χάντερ να προπονούνται και να ταξιδεύουν στη Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ριχτεί στη «μάχη» των πλέι οφ της Ευρωλίγκας απέναντι στη Μπαρτσελόνα (20:00 Novasports3) στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.
Σκοπός των «ερυθρόλευκων» είναι το «break», όπου θα τους δώσει την ευκαιρία, εφόσον διατηρήσουν την έδρα τους, να φτάσουν πρώτοι στις 3 νίκες (best of 5) και την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης (15-17 Μαΐου).
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός δίνει το «παρών» για 10η διαδοχική φορά σε πλέι οφ, όπως και η Μπαρτσελόνα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε και τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και τον Οθέλο Χάντερ να ακολουθούν μεγάλο μέρος του προγράμματος στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, και αφού αμφότεροι έδειξαν να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, όλοι ελπίζουν πως θα καταφέρουν να αγωνιστούν χωρίς προβλήματα.
LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για τον δεύτερο τελικό της Handball Premier. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο 25χρονος Γάλλος εξτρέμ αναμένεται ν’ ακούσει ένα… μυθικό ποσό από την διοίκηση του γερμανικού συλλόγου, για να επεκτείνει την συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Γερμανίας