Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Μαντόνα ξάφνιασε ράπερ με φιλί επί σκηνής, που όμως μάλλον βγήκε ξινό...

H Μαντόνα ξάφνιασε ράπερ με φιλί επί σκηνής, που όμως μάλλον βγήκε ξινό…

Η βασίλισσα της ποπ μοιράστηκε την σκηνή του φεστιβάλ Coachella με τον ράπερ Ντρέικ, και κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της αιφνιδίασε τον καλλιτέχνη φιλώντας τον για αρκετή ώρα στο στόμα. Η αντίδραση του ράπερ όμως, όταν το αυθόρμητο σκετς της Μαντόνα τελείωσε, ήταν εκείνη που προκάλεσε τις αντιδράσεις...

Η βασίλισσα της ποπ μοιράστηκε την σκηνή του φεστιβάλ Coachella με τον ράπερ Ντρέικ, και κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της αιφνιδίασε τον καλλιτέχνη φιλώντας τον για αρκετή ώρα στο στόμα. Η αντίδραση του ράπερ όμως, όταν το αυθόρμητο σκετς της Μαντόνα τελείωσε, ήταν εκείνη που προκάλεσε τις αντιδράσεις…

Η Μαντόνα τραγουδούσε το Human Nature ενώ ο 28χρονος Ντρέικ καθόταν σε καρέκλα στη μέση της σκηνής. Η τραγουδίστρια τον πλησίασε από πίσω, του έπιασε του κεφάλι και τον φίλησε για περίπου επτά δευτερόλεπτα -ενδιάμεσα, ο Ντρέικ πήγε να σηκώσει το χέρι του, αλλά η Μαντόνα του το τράβηξε.

Όταν η Μαντόνα τον άφησε, ο Ντρέικ σήκωσε μπροστά το κεφάλι του πιάνοντας το στόμα του με μία έκφραση που πολλοί ερμήνευσαν ως… αηδία.

Στη συνέχεια, και μετά τα διάφορα σχόλια στο Διαδίκτυο, ο ράπερ αναγκάστηκε να διευκρινίσει: «Μην παρεξηγείτε τον αιφνιδιασμό μου! Είχα την ευκαιρία να φιλήσω τη βασίλισσα Μαντόνα και θα το κρατώ για πάντα. Σε ευχαριστώ, Μαντόνα» έγραψε στο Instagram.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024