Σοβαρός τραυματισμός 25χρονου από αυτοσχέδια κροτίδα στην Καλαμάτα
Νέο τραγικό περιστατικό που σχετίζεται με αυτοσχέδια βεγγαλικά σημειώθηκε στην Καλαμάτα. Λίγο μετά την Ανάσταση, ένας 25χρονος τραυματίστηκε βαρύτατα από έκρηξη αυτοσχέδιας ρουκέτας.
Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα έγινε γνωστό πως υπήρξαν άλλοι δύο σοβαροί τραυματισμοί με ακρωτηριασμό στο δήμο Μεσσήνης κατά την αναβίωση του εθίμου του σαϊτοπόλεμου.
Νέο τραγικό περιστατικό που σχετίζεται με αυτοσχέδια βεγγαλικά σημειώθηκε στην Καλαμάτα, μόλις ένα 24ωρο μετά τον θάνατο δύο νεαρών φοιτητών από ηλεκτροπληξία σε προαύλιο σχολείου.
Λίγο μετά την Ανάσταση ένας 25χρονος τραυματίστηκε βαρύτατα, μετά από έκρηξη αυτοσχέδιας κροτίδας στην περιοχή του γηπέδου«Π. Μπαχράμης» της ενορίας του Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη Χρυσοστόμου.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη στο χειρουργείο, όπου χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί και στα δύο χέρια, από το ύψος του αγκώνα, ενώ έχει χάσει και την όρασή του.
Ελαφρά τραυματίας στο αριστερό του χέρι είναι και ένας φίλος του, 25 ετών επίσης, ο οποίος βρισκόταν μαζί του.
Το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα έγινε γνωστό πως υπήρξαν άλλοι δύο σοβαροί τραυματισμοί με ακρωτηριασμό άνω άκρων στο δήμο Μεσσήνης κατά την αναβίωση του εθίμου του σαϊτοπόλεμου.
Δύο από τους συμμετέχοντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και εισήχθησαν στο χειρουργείο.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής