Διαψεύδει το δημοσίευμα της FAS το υπουργείο Οικονομικών
Έντονα αντέδρασε το υπουργείο Οικονομικών για το δημοσίευμα της FAS, τονίζοντας ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και υπονομεύει τη διαπραγμάτευση και την Ευρώπη. Το δημοσίευμα, επικαλούμενο αξιωματούχους της ευρωζώνης, αναφέρει ότι προκάλεσε σοκ το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν παρουσίασε προτάσεις για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στις συνομιλίες της περασμένης εβδομάδας, με τον έναν από τους αξιωματούχους αυτούς να διατείνεται πως ο Έλληνας εκπρόσωπος συμπεριφέρθηκε σαν «ταξιτζής».
Έντονα αντέδρασε το υπουργείο Οικονομικών για το δημοσίευμα της FAS, τονίζοντας ότι δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και υπονομεύει τη διαπραγμάτευση και την Ευρώπη.
Το δημοσίευμα, επικαλούμενο αξιωματούχους της ευρωζώνης, αναφέρει ότι προκάλεσε σοκ το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν παρουσίασε προτάσεις για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στις συνομιλίες της περασμένης εβδομάδας, με τον έναν από τους αξιωματούχους αυτούς να διατείνεται πως ο Έλληνας εκπρόσωπος συμπεριφέρθηκε σαν «ταξιτζής».
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι «εάν και όταν οι αναγνώστες της FAS διαβάσουν τα πρακτικά της συνεδρίασης του Euroworking Group, η εφημερίδα θα δυσκολευτεί να δικαιολογήσει τον τίτλο και το περιεχόμενο του άρθρου της».
«Τέτοια δημοσιεύματα υπονομεύουν την διαπραγμάτευση και την Ευρώπη» τονίζει το υπουργείο.
Πηγές του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν επίσης ότι η γερμανική εφημερίδα θα πρέπει να απολογηθεί για τον τίτλο και το περιεχόμενο του δημοσιεύματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περού: Ο υποψήφιος της ριζοσπαστικής αριστεράς Σάντσες περνάει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Παράνομη προμήθεια με δικαστική βούλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Από τις υποκλοπές στα Τέμπη: «Αυταρχισμός, συγκάλυψη και θεσμική εκτροπή»
- Euroleague: Οι ώρες που θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four – Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός
- Αλαβές – Μπαρτσελόνα 1-0: Τρίποντο «χρυσάφι» στη μάχη για την παραμονή
- Αταμάν: «Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, συγχαρητήρια στη Βαλένθια»