Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Απαλλάχθηκαν για τα «στημένα» Φωστήρας, Εθνικός Σ. και Ηρακλής
Απαλλάχθηκαν των κατηγοριών Ηρακλής, Εθνικός Σερρών και Φωστήρας για εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια, όπως ανακοίνωσε η πειθαρχική επιτροπή της Football League. Η επιτροπή εξέτασε τα στοιχεία και τα έκρινε ελλιπή, αθωώνοντας τις τρεις ΠΑΕ, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες ως αβάσιμες. Στους Ηρακλή και Εθνικό Σερρών είχε ασκηθεί δίωξη για το μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ ο Φωστήρας αντιμετώπιζε δίωξη για το ματς με τον Αχαρναϊκό.
Απαλλάχθηκαν των κατηγοριών Ηρακλής, Εθνικός Σερρών και Φωστήρας για εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια, όπως ανακοίνωσε η πειθαρχική επιτροπή της Football League.
Η επιτροπή εξέτασε τα στοιχεία και τα έκρινε ελλιπή, αθωώνοντας τις τρεις ΠΑΕ, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες ως αβάσιμες.
Στους Ηρακλή και Εθνικό Σερρών είχε ασκηθεί δίωξη για το μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ ο Φωστήρας αντιμετώπιζε δίωξη για το ματς με τον Αχαρναϊκό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
Συνεκδίκασε τις με αρ. πρωτ. 111/2-4-2015 και με αρ. πρωτ. 112/2-4-2015 κλήσεις. Απέρριψε αυτές και απήλλαξε τις εγκαλούμενες ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ από τις σε βάρος τους ασκηθείσες πειθαρχικές κατηγορίες, ως αβάσιμες (πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τον αγώνα της 1-3-2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ – ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908).
Απέρριψε την 113/2-4-2015 κλήση. Απήλλαξε την ΠΑΕ ΦΩΣΤΗΡ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική δίωξη της χειραγώγησης ποδοσφαιρικού αγώνα(αγώνας της 9-2-2015 με ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ).»
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!