«Αλλαξε η ψυχολογία μας με τον Γεωργιάδη», λεει ο Παπαδόπουλος
Παρέα με τον συμπαίκτη του Δημήτρη Κωνσταντινίδη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην μπουτίκ της ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, όπου υπέγραψε μαζί με το νεαρό συμπαίκτη του αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της ομάδας και φωτογραφήθηκε μαζί τους. «Προσπαθούμε για το καλύτερο με τον νέο προπονητή, με τον οποίο υπάρχει άλλη ψυχολογία στην ομάδα. Στόχος μας είναι φυσικά η πρώτη θέση στα πλέι οφ, αλλά έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μας», είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας φορ.
Παρέα με τον συμπαίκτη του Δημήτρη Κωνσταντινίδη βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στην μπουτίκ της ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, όπου υπέγραψε μαζί με το νεαρό συμπαίκτη του αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της ομάδας και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Ο Έλληνας φορ δήλωσε σχετικά:
«Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο κέντρο και έχω ενθουσιαστεί με τον χώρο», ενώ σχετικά με την συχνότητα με την οποία σκοράρει τελευταία τόνισε:
«Δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα δουλειάς και φόρμας», ενώ όσον αφορά τον στόχο της πρωτιάς στο μίνι πρωτάθλημα σημείωσε:
«Προσπαθούμε για το καλύτερο με τον νέο προπονητή, με τον οποίο υπάρχει άλλη ψυχολογία στην ομάδα. Στόχος μας είναι φυσικά η πρώτη θέση στα πλέι οφ, αλλά έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πελίστρι: «Δεν εξέτασα πρόταση για να φύγω από τον Παναθηναϊκό»
- Ολυμπιακός: Πέμπτο φιλικό ματς, αντίπαλος η Αντβέρπ
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Πάκσι – Παναθηναϊκός 1-2: Πήραν… αέρα πρόκρισης οι «πράσινοι» (vid)
- Λίσι: «Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)





























![Διακοπές: Που ξόδεψαν 3,68 δισ. οι Έλληνες τουρίστες – Η μέση ημερήσια δαπάνη [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-372-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442