Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Καβάνι

Πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Καβάνι

Ο Εντινσον Καβάνι, ενόψει του καλοκαιριού, είναι το πρώτο όνομα στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που εδώ και μήνες δεν έχει κρύψει ότι θέλει να πάρει τον Ουρουγουανό διεθνή φορ στην premier league.

Ο Εντινσον Καβάνι, ενόψει του καλοκαιριού, είναι το πρώτο όνομα στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που εδώ και μήνες δεν έχει κρύψει ότι θέλει να πάρει τον Ουρουγουανό διεθνή φορ στην premier league.

Δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ, επικαλούμενα πηγές κοντά στη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέρουν πως η Γιουνάιτεντ προσφέρει περίπου 65 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του Καβάνι, προκειμένου ν’ αποκτήσει μια αξιόπιστη λύση για την επίθεση. Για τον φορ της Παρί υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες μεγάλες ομάδες (Γιουβέντους), αλλά ο Λουίς Φαν Γκάαλ θεωρεί ότι η Γιουνάιτεντ έχει τον πρώτο λόγο.

Μάλιστα η βρετανική εφημερίδα υποστήριξε ότι η Μάντσεστερ θα κινηθεί για την απόκτηση του Εντισον Καβάνι, πουλώντας τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το 2016. Να σημειώσουμε πως ο Καβάνι είναι σε κόντρα με τον προπονητή της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Λοράν Μπλαν. Οι δύο άνδρες δεν έχουν, εδώ και καιρό, καλές σχέσεις και αυτό επιβεβαιώθηκε στο ματς του «Βελοντρόμ» κόντρα στη Μαρσέιγ, όταν αντέδρασε σ’ έντονο ύφος στον προπονητή του τη στιγμή της αντικατάστασης του από το παιχνίδι.

Ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός των Παριζιάνων, ο οποίος δεν έχει βρει δίκτυα σε 13 σερί ματς, αντέδρασε όταν ο Μπλαν αποφάσισε να τον αντικαταστήσει και λίγο πριν αποσυρθεί στα αποδυτήρια δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με χειρονομίες. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ ο Καβάνι έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να του βρει ομάδα, ώστε το καλοκαίρι να φύγει από τη Γαλλία. Ο Ουρουγουανός θεωρεί πως ο Μπλαν δεν πιστεύει στην αξία του και δεν του δίνει την προσοχή που του αξίζει.

Ο Καβάνι φέρεται αποφασισμένος ν’ αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου να δαπανά 64 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας, για να πάρει τα δικαιώματα του από τη Νάπολι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024