Ποινική δίωξη σε βάρος εννέα συλληφθέντων για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο
Ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του «κουκουλονόμου» ασκήθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας σε βάρος εννέα ατόμων, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.
Ποινική δίωξη για σειρά αδικημάτων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του «κουκουλονόμου» ασκήθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας σε βάρος εννέα ατόμων, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.
Πρόκεται για έξι ενηλίκους και τρεις ανήλικους, οι οποίοι παραπέμφθηκαν να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή.
Οι πράξεις που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση είναι: διατάραξη κοινής ειρήνης σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του «κουκουλονόμου», έκρηξη, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών βομβών, εμπρησμός, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή, διακεκριμένη φθορά κατ’ εξακολούθηση και αντίσταση κατά της αρχής.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).