K. Raikkonen: Η Ferrari είναι ανταγωνιστική και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες
Tην πεποίθησή του πως τα μονοθέσια της Ferrari μπορούν να κινηθούν στον ρυθμό εκείνων της Mercedes AMG Petronas ακόμα και σε πολύ διαφορετικές συνθήκες από αυτές του GP Μαλαισίας εξέφρασε ο K. Raikkonen.
Πεπεισμένος πως η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ferrari στο GP Μαλαισίας δεν οφείλεται αποκλειστικά στις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα στην πίστα του Sepang, δηλώνει ο K. Raikkonen, επισημαίνοντας την πρόοδο που έχει σημειώσει η ιταλική ομάδα το τελευταίο διάστημα.
“Μπορεί να είναι οι καιρικές συνθήκες που μας ευνόησαν στη Μαλαισία αλλά νομίζω πως ακόμα και στη Μελβούρνη, αν είχαμε βρεθεί πίσω τους, δεν θα είχαν καταφέρει να απομακρυνθούν”.
“Προφανώς σε κάθε σιρκουί οι συνθήκες παίζουν τον ρόλο τους, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι διαθέτουμε ένα πολύ δυνατό πακέτο”.
“Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε τόσο γρήγοροι όσο αυτοί, αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό και κρίνοντας από το σημείο στο οποίο ολοκληρώσαμε την περσινή σεζόν, έχουμε πραγματοποιήσει ένα πολύ σημαντικό βήμα”.
“Η ομάδα κάνει τις σωστές κινήσεις, ωθώντας μας προς τη σωστή κατεύθυνση, ώστε βήμα-βήμα να καταφέρουμε να πιάσουμε τη Mercedes. Παρά τη νίκη του Sebastian, γνωρίζουμε πως θα πρέπει να βελτιωθούμε σε πολύ συγκεκριμένους τομείς”, δήλωσε ο K. Raikkonen, o οποίος τερμάτισε στην τέταρτη θέση του GP Mαλαισίας, έχοντας εκκινήσει ενδέκατος.
auto.in.gr
- Οι περιοχές με τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες τιμές για αγορά ή ενοικίαση κατοικίας
- «Χάκαραν» την ομοσπονδία Αργεντινής και …κατάγγειλαν «διεφθαρμένη διαιτησία με την Αίγυπτο»
- Στη Γαλλία προστίθεται ένας νέος εκατομμυριούχος κάθε 15 λεπτά – Τι ισχύει στην Ευρώπη και πού βρίσκεται η Ελλάδα;
- Το τελευταίο αντίο στην αιώνια ελεύθερη, Πάολα Ρεβενιώτη
- Καθηγητής Νομικής στην Οξφόρδη: «Ο Δημητριάδης είναι ύποπτος πολύ σοβαρών κακουργημάτων»
- Άργος: «Δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε τον 20χρονο» – Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους οι δύο αστυνομικοί
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ολοκληρώθηκε το 28ο Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης: Καμία δημοκρατία δεν είναι ασφαλής όταν η εξουσία δεν ελέγχεται
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442