Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Mercedes-Benz Ελλάς στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Η Mercedes-Benz Ελλάς στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Εκτός από τα χορηγικά της καθήκοντα και την κάλυψη των μετακινήσεων με δικό της στόλο αυτοκινήτων, η Mercedes-Benz Ελλάς συμμετείχε με τη δική της ομάδα 100 μελών στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», στηρίζοντας ταυτόχρονα το «Χαμόγελο του Παιδιού» & το «Make-A-Wish Ελλάδος».


H Mercedes-Benz Ελλάς στήριξε ως χορηγός -και όχι μόνο- το 10ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Βορείου Ελλάδος.

Εκτός από τα εθιμοτυπικά της καθήκοντα ως χορηγού των αυτοκινήτων που θα κάλυπταν τις ανάγκες μετακίνησης της διοργάνωσης, η Mercedes-Benz Ελλάς συμμετείχε και με την δική της ομάδα 100 ατόμων στα αγωνίσματα 5 και 10 χιλιομέτρων, συνδράμοντας ταυτόχρονα το «Χαμόγελο του Παιδιού» & το «Make-A-Wish Ελλάδος» που παραδοσιακά έχουν πάντα τη στήριξη της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό της ομάδας της Mercedes-Benz Ελλάς στην οποία συμμετείχαν 100 άτομα από το προσωπικό, τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους φίλους της φίρμας, βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς, ως επίτιμος προσκεκλημένος της εταιρείας και ο οποίος, επιπλέον απένειμε τα μετάλλια στους νικητές του Μαραθωνίου μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mercedes-Benz Ελλάς, κ. Ι. Καλλίγερο.

«Με αίσθημα πληρότητας, υπερηφάνειας και συγκίνησης επιστρέψαμε από τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης. Είμαστε όλοι ιδιαίτερα ευτυχείς που συμμετείχαμε σε αυτήν τη γιορτή, ένα αθλητικό γεγονός με έντονο πολιτιστικό χαρακτήρα. Αφενός ζήσαμε όμορφες στιγμές με την ομάδα αφετέρου η προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα την έμπρακτη βοήθεια στο έργο οργανισμών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οι οποίοι έχουν ως σκοπό την βοήθεια προς τα παιδιά», σχολίασε μετά τον τερματισμό του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, κ. Ι. Καλλίγερος.

auto.in.gr

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024