Χ-αμένη ευκαιρία για να «ξεφύγουν» Αουγκσμπουργκ και Σάλκε
Αουγκσμπουργκ και Σάλκε έμειναν στο «στείρο» 0-0, σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Οι «βασιλικοί μπλε» παρέμειναν στην πέμπτη θέση της κατάταξης, έναν βαθμό μπροστά από τον σημερινό αντίπαλό τους, αμφότεροι όμως απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από την τετράδα που παίρνει το «εισιτήριο» για το επόμενο Champions League.
Αουγκσμπουργκ και Σάλκε έμειναν στο «στείρο» 0-0, σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.
Οι «βασιλικοί μπλε» παρέμειναν στην πέμπτη θέση της κατάταξης, έναν βαθμό μπροστά από τον σημερινό αντίπαλό τους, αμφότεροι όμως απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από την τετράδα που παίρνει το «εισιτήριο» για το επόμενο Champions League.
Στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής, η Χέρτα νίκησε 2-0 στο Βερολίνο την Πάντερμπορν και τη «βύθισε» ακόμη περισσότερο.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά