Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ... λύγισε την Ξάνθη και «βλέπει» ξανά τη 2η θέση

Ο ΠΑΟΚ… λύγισε την Ξάνθη και «βλέπει» ξανά τη 2η θέση

«Πλώρη» για την κατάκτηση της 2ης θέσης έχει βάλει ο ΠΑΟΚ. Με δύο γκολ του Παπαδόπουλου (21', 54') ο «δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Το γκολ της ακριτικής ομάδας πέτυχε ο Κλέιτον στο 73'.

«Πλώρη» για την κατάκτηση της 2ης θέσης έχει βάλει ο ΠΑΟΚ. Με δύο γκολ του Παπαδόπουλου (21′, 54′) ο «δικέφαλος» του Βορρά επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Το γκολ της ακριτικής ομάδας πέτυχε ο Κλέιτον στο 73′.

Με το «τρίποντο» αυτό κι ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής περιόδου, η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη πλησίασε στο -2 από τον Παναθηναϊκό και δικαιολογημένα μπορεί να ελπίζει ότι θα μπει σε θέση… οδηγού στα πλέι οφ.

Το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου στο ξεκίνημα του αγώνα στην Τούμπα, που είχε ελάχιστο κόσμο δείγμα της δυσαρέσκειας που υπάρχει για την πορεία της ομάδας από τα τέλη του περασμένου έτους μέχρι τώρα.

Παρά το γεγονός ότι η Ξάνθη ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο, ο «δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε στο 21΄ με την καρφωτή κεφαλιά του Παπαδόπουλου μετά τη σέντρα του Κάτσε (1-0). Το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς φάσεις εκατέρωθεν, με μοναδική αξιόλογη φάση μέχρι το 45ο λεπτό το σουτ του Περέιρα στο 42΄ που έφυγε άουτ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Κυριακίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην φάση του 53ου λεπτού, όταν έκανε διπλή απόκρουση στα σουτ των Περέιρα και Μακ, δεν κατάφερε, όμως, στο 54΄, όταν και πάλι ο Παπαδόπουλος βρήκε τον τρόπο να τον νικήσει, αυτή την φορά με γυριστό σουτ (2-0).

Η Ξάνθη δεν τα παράτησε και βρήκε τον τρόπο να μειώσει στο 73΄, μετά το τραγικό λάθος του Τζαβέλλα που προσπάθησε να γυρίσει στον Ιτάνζ, αλλά έδωσε πάσα στον Κλέιτον και ο Βραζιλιάνος δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-2.

Διαιτητής: Μ.Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες: Μακ, Αθανασιάδης – Καπετάνος, Μπέρτος

ΠΑΟΚ (Γ.Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Ρατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζιόλης, Μακ, Περέιρα, Παπαδόπουλος (69΄ Γκολάσα), Αθανασιάδης.

ΞΑΝΘΗ (Ρ.Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Γκομσί, Γούτας, Παπάζογλου, Μπαξεβανίδης, Παπαστεργιανός, Ομπόντο, Λουσέρο, Σίλβα Κλέιτον, Σολτάνι, Καπετάνος (66΄ Ράνος).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024