Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Φορτούνης
Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο Βίτορ Περέιρα δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μανιάτη, Μήτρογλου, Ελαμπντελαουί και Ντουρμάζ, με τον τελευταίο πάντως να κάνει σήμερα για πρώτη φορά ατομικό πρόγραμμα. Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Αφελάι, που έχει εξασφαλίσει άδεια και παρέμεινε στην Ολλανδία μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα, ενώ αντίθετα ο Φορτούνης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην ενδεκάδα.
Αναλυτικά την αποστολή των «ερυθρολεύκων» απαρτίζουν οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Γιαννούλης, Σαλίνο, Φουστέρ, Μαζουακού, Μπενίτες, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Διαμαντάκος και Χάρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κριτική σκέψη δεν αρκεί στην εποχή της AI – Γιατί δεν είναι μόνο θέμα μάθησης αλλά και δημοκρατίας
- Μητσοτάκης: Στήνει αφήγημα δικαίωσης μετά την έκθεση της ΕΕ για το Κράτος Δικαίου – Πυρά στην αντιπολίτευση
- Μαύρος καπνός σκεπάζει τη Μόσχα: Συγκλονιστικές εικόνες μετά τις επιθέσεις της Ουκρανίας στη Ρωσία – 8 νεκροί
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος
- «Θέλημα Θεού; Προφητεία;» – Μέσι και Λουίς ντε λα Φουέντε για το viral κλικ με τον Γιαμάλ – «Μοιραία μαζί»



