Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλύτερος ο Αστέρας, αλλά στο τέλος... Χ-αμένος ήταν ο Παναθηναϊκός

Καλύτερος ο Αστέρας, αλλά στο τέλος… Χ-αμένος ήταν ο Παναθηναϊκός

Η... απουσία του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνεχίστηκε για τρίτο συνεχόμενο ματς. Μπορεί στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής οι «πράσινοι» να μην ηττήθηκαν, όπως συνέβη με Βέροια και Ατρόμητο, ωστόσο, το τελικό 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ είχαν προηγθεί με 2-0 στο ημίχρονο, μόνο ως αποτυχία μπορεί να εκληφθεί. Στο 6' και στο 45'+1 ο Μπεργκ έβαλε μπροστά το «τριφύλλι», αλλά στο δεύτερο μέρος ο Μπαράλες (68', 72' πεν) χάρισε στους Αρκάδες το βαθμό της ισοπαλίας.

Η… απουσία του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνεχίστηκε για τρίτο συνεχόμενο ματς. Μπορεί στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής οι «πράσινοι» να μην ηττήθηκαν, όπως συνέβη με Βέροια και Ατρόμητο, ωστόσο, το τελικό 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ είχαν προηγθεί με 2-0 στο ημίχρονο, μόνο ως αποτυχία μπορεί να εκληφθεί. Στο 6′ και στο 45’+1 ο Μπεργκ έβαλε μπροστά το «τριφύλλι», αλλά στο δεύτερο μέρος ο Μπαράλες (68′, 72′ πεν) χάρισε στους Αρκάδες το βαθμό της ισοπαλίας.

Βάσει της εικόνας του αγώνα, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο, το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, που έκανε ίσως το καλύτερό της εφετινό ματς μακριά από το «σπίτι» της. Από την άλλη, οι «πράσινοι» δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα που είχαν παρουσιάσει, τουλάχιστον, μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου μάλλον… βιάζονται να πάνε σε διακοπές, ειδάλλως δεν εξηγείται η απάθεια που δείχνουν μέσα στο γήπεδο.

Ο Αστέρας απείλησε πρώτος στο 3΄ με την προβολή του Μπαράλες, που ανάγκασε τον Στιλ να κάνει δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Κλωναρίδης έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει όταν πολύ κοντά νικήθηκε από τον Θεοδωρόπουλο, ωστόσο, στο 6΄ οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με το εξαιρετικό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Μάρκους Μπεργκ. Προηγήθηκε η άψογη εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Χουχούμη-Πράνιτς, ο τελευταίος γύρισε την περιοχή όπου ο Κλωναρίδης έδωσε στο Σουηδό κι εκείνος αφού «άδειασε» τον Παντελιάδη πλάσαρε ιδανικά τον Θεοδωρόπουλο.

Το ματς «άνοιξε» ακόμη περισσότερο μετά το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού και στο 17΄ ο Γιαννιώτας βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή, αλλά ο Στιλ ήταν στη σωστή θέση. Οι Αρκάδες είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλο το 45λεπτο (62% και 9 τελικές), αλλά ο Παναθηναϊκός είχε το Μπεργκ σε μεγάλη βραδιά. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουηδός, από μπαλιά του Ζέκα, πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Θεοδωρόπουλου και με τον τρόπο αυτό έγινε το 2-0.

Μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος κι αυτή ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που κυριολεκτικά ήταν… αόρατος! Στο 47΄ ο Ιγκλέσιας αστόχησε από πλεονεκτική θέση, τρία λεπτά μετά ο Γιαννιώτας επιχείρησε να βάλει το «γκολ της χρονιάς» με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, ενώ στο 57΄ το σουτ του Μάσα έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η ανωτερότητα του Αστέρα Τρίπολης στο δεύτερο 45λεπτο απέδωσε καρπούς μέσα σε σε 4 λεπτά. Στο 68΄ ο Μπαράλες νίκησε στον αέρα τους Ταυλαρίδη, Σίντλενφελντ και με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Ο Αργεντινός στο 72΄ κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε από τον Σίλντενφελντ και με άψογη εκτέλεση ισοφάρισε (2-2).

Διαιτητής: Αθ.Γιάχος (Χίου)

Κίτρινες: Ιγκλέσιας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης (46΄ Νάνο), Κλωναρίδης (61΄ Δώνης), Λαγός, Μπεργκ (72΄ Καρέλης), Ζέκα, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος, Πράνιτς, Πέτριτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ.Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης (83΄ Κουρμπέλης), Μουνάφο, Μάσα, Μπαράλες, Ρόλε, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Λούι, Ιγκλέσιας, Γιαννιώτας (87΄ Φακούντο Πάρα).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024