Π.Νικολούδης: Όλες οι συμβάσεις του Δημοσίου είχαν μίζες μέχρι 2,5%
Όλες οι συμβάσεις του ελληνικού Δημοσίου περιελάμβαναν μια μίζα που κυμαίνονταν από 2% έως 2,5%, είπε ο υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση για τη συγκρότηση της επιτροπής για το χρέος.
Όλες οι συμβάσεις του ελληνικού Δημοσίου περιελάμβαναν μια μίζα που κυμαίνονταν από 2% έως 2,5%, είπε ο υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης.
«Στις μεγάλες συμβάσεις αγοράς οπλικών συστημάτων που υπέγραψε το υπουργείο Άμυνας αυτής της χώρας είναι πλήρως διακριβωμένο ότι η παράνομη προμήθεια που δινόταν σε Έλληνες αξιωματούχους ήταν κατά μέσο όρο 4%» ανέφερε ο κ. Νικολούδης, κάνοντας λόγο για απώλειες δισεκατομμυρίων για το ελληνικό Δημόσιο.
Όπως μετέδωσε το Mega, κατά την τοποθέτησή στη συνεδρίαση για τη συγκρότηση της επιτροπής για τον έλεγχο του χρέους είπε ακόμη ότι «στις συμβάσεις προμήθειας παντός είδους αγαθών και υπηρεσιών εκ μέρους του ελληνικού Δημοσίου, το περίπου θεσμοθετημένο ποσοστό προμήθειας ήταν 2-2,5%».
Υπογράμμισε τέλος ότι «στις συμβάσεις προμήθειας ιατροφαρμακευτικού υλικού από τα δημόσια νοσοκομεία και από φορείς του Δημοσίου το ποσοστό παράνομης προμήθειας έφτανε το 23%».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα