Νίκος Δένδιας: Μεγάλο συνέδριο με ανοιχτές διαδικασίες
Υπέρ της διεξαγωγής έκτακτου συνεδρίου της ΝΔ τάσσεται με σαφή και έντονο τρόπο ο βουλευτής και πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας. Με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής αναφέρεται στην ανάγκη να συζητηθεί η φυσιογνωμία της παράταξης και υποστηρίζει ότι η κοινωνία θα αποφασίσει αν ήρθε η ώρα για ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα.
Βήμα της Κυριακής αναφέρεται στην ανάγκη να συζητηθεί η φυσιογνωμία της παράταξης και υποστηρίζει ότι η κοινωνία θα αποφασίσει αν ήρθε η ώρα για ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα.
&source=in.gr">
Υπέρ της διεξαγωγής έκτακτου συνεδρίου της ΝΔ τάσσεται με σαφή και έντονο τρόπο ο βουλευτής και πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας, με συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.
Ο ίδιος αρνείται τον όρο δελφίνος, ωστόσο με τον τρόπο που απαντά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.
Ο Ν.Δένδιας αναφέρεται στην ανάγκη να συζητηθεί η φυσιογνωμία της παράταξης και υπεραμύνεται μιας μεγάλης κεντροδεξιάς. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η κοινωνία θα αποφασίσει αν ήρθε η ώρα για ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα.
Σημειώνει, δε: «Όσο απευθυνόμαστε στην ελληνική κοινωνία αποκλειστικά με όρους “δικαίωσης” και δεν δείχνουμε ότι πραγματικά λάβαμε το μήνυμα της λαϊκής ετυμηγορίας, η προσπάθεια για επανάκαμψη είναι εξαιρετικά δύσκολη».
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ