Ο Ρομπέρτο Κάρλος έθεσε τον Γκέκα εκτός ομάδας
Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση που μεταφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας και αναφέρουν πως ο Ρομπέρτο Κάρλος έθεσε εκτός ομάδας τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Η απόφαση αυτή ήρθε μόλις δύο μέρες πριν τον αγώνα της Ακίσασπορ κόντρα στην Γκαζιάντεπσπορ για την 28η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.
Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση που μεταφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας και αναφέρουν πως ο Ρομπέρτο Κάρλος έθεσε εκτός ομάδας τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την τύχη του.
Η απόφαση αυτή ήρθε μόλις δύο μέρες πριν τον αγώνα της Ακίσασπορ κόντρα στην Γκαζιάντεπσπορ για την 28η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Λαρισαίος επιθετικός δεν συμμετείχε στις προπονήσεις τις τελευταίες δέκα μέρες, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Η απόφαση βέβαια αυτή του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν προπονητή της Ακισάρ προκάλεσε μεγάλη αίσθηση αφού ο Γκέκας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία με 12 γκολ σε 24 αναμετρήσεις ενώ αποτελεί και αγαπημένο παιδί της εξέδρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γυμναστική στη φύση: Τα απαραίτητα για τα outdoor workouts
- Αθηναϊκός: «Αδικαιολόγητη απόφαση του Παναθηναϊκού – Θυσίασαν σε οπαδικά συμφέροντα τον ιδρώτα των παικτριών»
- Νέες ταυτότητες: Πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας – Τα δικαιολογητικά
- Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για τον θεσμικό κατήφορο – Ο Γεωργιάδης εξαπολύει ψεύδη για την Ευρωπαία Εισαγγελέα
- Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων για τα αδέσποτα ζώα – Τι μπορείτε να κάνετε, αν αδιαφορούν οι φορείς
- Κρήτη: Εργατικό ατύχημα στο Ρέθυμνο – 20χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά


