Ο Ρομπέρτο Κάρλος έθεσε τον Γκέκα εκτός ομάδας
Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση που μεταφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας και αναφέρουν πως ο Ρομπέρτο Κάρλος έθεσε εκτός ομάδας τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Η απόφαση αυτή ήρθε μόλις δύο μέρες πριν τον αγώνα της Ακίσασπορ κόντρα στην Γκαζιάντεπσπορ για την 28η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.
Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση που μεταφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας και αναφέρουν πως ο Ρομπέρτο Κάρλος έθεσε εκτός ομάδας τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την τύχη του.
Η απόφαση αυτή ήρθε μόλις δύο μέρες πριν τον αγώνα της Ακίσασπορ κόντρα στην Γκαζιάντεπσπορ για την 28η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Λαρισαίος επιθετικός δεν συμμετείχε στις προπονήσεις τις τελευταίες δέκα μέρες, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Η απόφαση βέβαια αυτή του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν προπονητή της Ακισάρ προκάλεσε μεγάλη αίσθηση αφού ο Γκέκας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία με 12 γκολ σε 24 αναμετρήσεις ενώ αποτελεί και αγαπημένο παιδί της εξέδρας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσουκαλάς: Η ομιλία Μητσοτάκη είναι η προσωποποίηση του τακτικισμού και του τυχοδιωκτισμού
- Αέρας δηλητήριο – Πόσοι Έλληνες πεθαίνουν κάθε χρόνο από ατμοσφαιρική ρύπανση;
- Τα 9 «θέλω» του Μουρίνιο για να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης
- Δολοφονία Μοσχούρη: Οι δράστες σχεδίαζαν μια ακόμα δολοφονία ατόμου που είχε σχέσεις με τη Greek Mafia
- Νέα στοιχεία για Predator και κατασκοπεία κατέθεσε ο Χρ. Σπίρτζης στον Αρειο Πάγο – Ζήτησε εξαίρεση Τζαβέλλα και ανάσυρση της υπόθεσης από το αρχείο
- Δάφνη Καραβοκύρη: Πότε ξεκίνησε η νευρική ανορεξία





