Πυροσβέστες απεγκλώβισαν 40χρονο που έπεσε σε πηγάδι
Με επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απεγκλωβίστηκε 40χρονος άνδρας, που έπεσε μέσα σε ξερό πηγάδι, σε αγροτική περιοχή της Ορμύλιας Χαλκιδικής. Ο άνδρας μετά την ανάσυρσή του, μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της περιοχής.
Με επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απεγκλωβίστηκε 40χρονος άνδρας, που έπεσε μέσα σε ξερό πηγάδι, σε αγροτική περιοχή της Ορμύλιας Χαλκιδικής.
Σύμφωνα την Πυροσβεστική, ο 40χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε μέσα στο πηγάδι, βάθους περίπου 4 μέτρων, που υπάρχει στο χωράφι του.
Τον άτυχο άνδρα, που ζητούσε βοήθεια, άκουσε γεωργός, που βρισκόταν στην περιοχή και ενημέρωσε τις αρχές.
Ο 40χρονος μετά την ανάσυρσή του, μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της περιοχής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αναβάθμιση εκπαιδευτικών υποδομών στο Αιγάλεω
- Συνταγή: Λιγκουίνι με καπνιστό σολομό και σάλτσα λεμονιού
- Στην τελική ευθεία το νέο κληρονομικό δίκαιο – Ποιες αλλαγές έρχονται
- Hφαίστειο Σαντορίνης: Πόσο πιθανό είναι να εκραγεί τα αμέσως επόμενα χρόνια
- Η επιστήμη αποφάσισε – Δέκα λεπτά περπάτημα την ημέρα αλλάζουν τη διάθεσή μας
- Ανεπαρκή τα κίνητρα για ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης στην υγεία

