Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς θα ασφαλίσετε το σπίτι σας

Πώς θα ασφαλίσετε το σπίτι σας

Τη δυνατότητα να ασφαλίσουν πλήρως, αλλά και οικονομικά, το σπίτι τους δίνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στους δανειολήπτες εκείνους που θα αξιοποιήσουν σωστά τα νέα προϊόντα αλλά και τις προσφορές που διαθέτουν.

Τη δυνατότητα να ασφαλίσουν πλήρως, αλλά και οικονομικά, το σπίτι τους δίνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στους δανειολήπτες εκείνους που θα αξιοποιήσουν σωστά τα νέα προϊόντα αλλά και τις προσφορές που διαθέτουν.

Καθώς μάλιστα η επιλογή ασφαλιστικής εταιρείας είναι ανεξάρτητη από την τράπεζα που έχει δώσει το στεγαστικό δάνειο, όσοι κάνουν τη σωστή επιλογή, μπορούν να πετύχουν με μία μόνο κίνηση σημαντικά οφέλη, επιπλέον παροχές, αλλά και εξασφάλιση απέναντι σε μια σειρά από κινδύνους που απειλούν τόσο το ακίνητο, όσο και τον ιδιοκτήτη του.

Όλοι όσοι έχουν στεγαστικό δάνειο χρειάζεται να λάβουν υπόψη τους την υποχρεωτική ασφάλιση των κατοικιών τους για τις περιπτώσεις του σεισμού και της πυρκαγιάς.

Παράλληλα όμως, οι προαιρετικές καλύψεις, αλλάζουν τα δεδομένα στη στεγαστική πίστη και φέρνουν τα «πάνω κάτω» σε ένα σημαντικό, αλλά παραγνωρισμένο κομμάτι της αγοράς ακινήτου με δάνειο.

Καθώς μάλιστα η διαδικασία της ασφάλισης μπορεί να γίνει πλέον και online, οι επιλογές πολλαπλασιάζονται και μαζί τους τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο ιδιοκτήτης.

Ως προς το αμιγώς οικονομικό κομμάτι, το κόστος της ασφάλισης υπολογίζεται ανάλογα με το ποσό του στεγαστικού δανείου και το πλήθος των καλύψεων. Το ποσό αυτό αφορά τόσο την κάλυψη του ακινήτου, σε περίπτωση πυρκαγιάς και σεισμού, όσο και μια σειρά από επιπλέον παροχές που είναι στη διακριτική του ευχέρεια, του εκάστοτε δανειολήπτη.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες διαθέτουν στην αγορά ολοκληρωμένα «πακέτα» ασφαλιστικών παροχών. Έτσι, οι δανειολήπτες είναι σε θέση να επιλέξουν ολοκληρωμένα προγράμματα που εξυπηρετούν τις δικές τους ανάγκες και όχι της εκάστοτε τράπεζας.

Η μάχη στο κομμάτι των τιμών είναι μονάχα η μία όψη του νομίσματος, καθώς αυτή τη στιγμή το δεύτερο μέτωπο του ασφαλιστικού ανταγωνισμού αφορά στο λανσάρισμα νέων προϊόντων

Παράλληλα, την εμφάνισή της έχει κάνει μια σειρά καινοτόμων ασφαλιστικών καλύψεων. Για παράδειγμα, τα ακίνητα μπορούν να ασφαλίζονται για πιθανές ζημιές σε ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις για όλη τη διάρκεια του δανείου, ακόμα και για την περίπτωση που θα χρειαστεί να αλλάξουν κλειδαριά στο σπίτι ή την πολυκατοικία αν υπάρξει κλοπή.

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024