Δύο συλλήψεις για προμήθεια όπλου στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»
Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 27χρονου και μίας 24χρονης προχώρησε τα ξημερώματα στην Αθήνα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία με την κατηγορία ότι προμήθευαν όπλα την οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Πρόκειται για ένα ζευγάρι Αλβανών, που σύμφωνα με την Αστυνομία είχε εφοδιάσει την τρομοκρατική οργάνωση με ένα καλάσνικοφ.
Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 27χρονου και μίας 24χρονης προχώρησε τα ξημερώματα στην Αθήνα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία με την κατηγορία ότι προμήθευαν όπλα την οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.
Οι δύο συλλήψεις έγιναν σε εκτέλεση ενταλμάτων που είχαν εκδοθεί από ειδικό εφέτη ανακριτή. Πρόκειται για ένα ζευγάρι Αλβανών, που σύμφωνα με την Αστυνομία είχε εφοδιάσει την τρομοκρατική οργάνωση με ένα καλάσνικοφ.
Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, ενώ ερευνάται το σπίτι που διαμένουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εργατικό ατύχημα στην Κάλυμνο: Εργαζόμενη ακρωτηριάστηκε σε σούπερ μάρκετ
- Κοινωνικός τουρισμός – Νέα παράταση έως 3 Μαΐου
- «Ντου» των οπαδών της Σάντος σε Αράο: «Τραγικός, δεν γίνεται να συνεχίσει να παίζει» (vid)
- Εργατικά δυστυχήματα: Αρνητικό ρεκόρ τετραετίας το 2025 – 8 αυτοκτονίες, 22 θάνατοι από θερμική καταπόνηση
- Καλαμάτα: Έρευνες για την «εκτέλεση» 44χρονου σε στάβλο – Γνωστό στις Αρχές για ναρκωτικά το θύμα
- Ένωση Διοικητικών Δικαστών: Εκτεθειμένα τα δικαστήρια απέναντι σε φαινόμενα βίας


