Mοτοπορεία για τους απεργούς πείνας στο Κέντρο της Αθήνας
Ομάδα περίπου 70 μοτοσικλετιστών πραγματοποίησε πορεία με τις μηχανές της από τα Προπύλαια, στο υπουργείο Δικαιοσύνης και νοσοκομεία, διαμαρτυρόμενοι για τη λειτουργία των φυλακών Τύπου Γ', και εκφράζοντας παράλληλα την αλληλεγγύη τους στους απεργούς πείνας.
Ομάδα περίπου 70 μοτοσικλετιστών πραγματοποίησε πορεία με τις μηχανές της από τα Προπύλαια, στο υπουργείο Δικαιοσύνης και νοσοκομεία, διαμαρτυρόμενοι για τη λειτουργία των φυλακών Τύπου Γ’, και εκφράζοντας παράλληλα την αλληλεγγύη τους στους απεργούς πείνας.
Η μοτοπορεία κατευθύνθηκε αρχικά προς το υπουργείο Δικαιοσύνης στη λεωφόρο Μεσογείων και ακολούθως προς το νοσοκομείο «Σωτηρία» και το Γενικό Κρατικό «Γ.Γεννηματάς» όπου και βρίσκονταν λίγο πριν από τις 20:00.
Στα νοσοκομεία νοσηλεύονται απεργοί πείνας.
Τους συμμετέχοντες στην πορεία ακολουθούσαν από κοντά δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. και κλούβα των ΜΑΤ.
Οι διαμαρτυρόμενοι δικυκλιστές επέστρεψαν στο χώρο των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς έχει προγραμματιστεί συνέλευση της κατάληψης της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βάλε τις πιπεριές στη διατροφή σου, κάνει καλό
- ΕΦΚΑ – ΚΕΑΟ: Ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις – Νέα ευκαιρία για περίπου 1,5 εκατ. οφειλέτες
- «Απογειώνονται» οι καθυστερήσεις στις πτήσεις
- Νησιά και λειψυδρία – Τι φταίει και τι πρέπει να γίνει
- Η τεχνητή νοημοσύνη απέκτησε τον μεγαλύτερο αντίπαλό της: την κοινωνία
- Τα ψέματα δημιουργούν πρόβλημα ακόμα κι αν είναι για καλό σκοπό
- Ο Βιν Ντίζελ μοιράζεται στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της ταινίας «Fast Forever»
- Σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ: Ο Τραμπ δεν ξεχνά ότι δεν τον βοήθησαν με το Ιράν – Και θα το καταστήσει σαφές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442