Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουαρτέτο πολύχρωμων πρωτότυπων VW Beetle προσγειώνεται στη Νέα Υόρκη

Κουαρτέτο πολύχρωμων πρωτότυπων VW Beetle προσγειώνεται στη Νέα Υόρκη

Η VW αποφάσισε να παίξει με την αισθητική του εμβληματικού Beetle παρουσιάζοντας τέσσερις διαφορετικής έμπνευσης παραλλαγές του με χαρακτηριστικά που κάλλιστα θα μπορούσαν να βρουν το δρόμο ως επιλογές στην επίσημη λίστα προαιρετικού εξοπλισμού του μοντέλου.


Η γερμανική φίρμα παρουσιάζει στην έκθεση της Νέας Υόρκης η οποία ανοίγει αυλαία 1η Απριλίου, τέσσερις διαφορετικές pop αισθητικής εκδόσεις του διάσημου σκαραβαίου και οι οποίες έχουν μεγάλες πιθανότητες να διατεθούν ως εξοπλιστικές εκδόσεις.

Ξεκινώντας από το Beetle Convertible Denim όπως δηλώνει και το όνομά του πρόκειται για ένα εμπνευσμένο από τα χρώματα του denim πρωτότυπο το οποίο διακρίνεται για τη γαλάζια μεταλλική βαφή του αμαξώματος και την σκούρα μπλε υφασμάτινη οροφή από την παραδοσιακή βαθια μπλε απόχρωση των jeans. Στο εσωτερικό διαθέτει σπορ καθίσματα και επενδύσεις από ύφασμα και δέρμα, ενώ την εικόνα του συμπληρώνουν οι 18 ιντσών τροχοί με ρετρό έμπνευσης ματ ζάντες αλουμινίου.

Το γένους θηλυκού Beetle Pink Color Edition βάφεται με μωβ μεταλλικό χρώμα το οποίο συνδυάζει με προφυλακτήρες από την R-line έκδοση. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η εναλλαγή μωβ και Titanium Black αποχρώσεων στις επενδύσεις.

Οι σχεδιαστές του Beetle Convertible Wave είχαν κατά νου ένα παράξενο μείγμα μεταξύ παραλίας σανίδας του surf και νεορετρό επιλέγοντας ως απόχρωση του αμαξώματος το πορτοκαλί ή όπως το κωδικοποιούν Habanero Orange σε συνδυασμό με επιχρωμιωμένους καθρέφτες και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών Tornado. Στο εσωτερικό έχουν αξιοποιηθεί λεπτομέρειες από ξύλο ενώ τα καθίσματα επενδύονται με ύφασμα στο απροσδόκητο μοτίβο πιε ντε πουλ.

Την τετράδα των πρωτότυπων Beetle συμπληρώνει το R-Line concept το οποίο βάφεται σε περλέ λευκό (Onyx Pearl White) και διαθέτει μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες στα σημεία. Το R-Line ξεχωρίζει επίσης για τους πιο σπορ έμπνευσης προφυλακτήρες, το νέο αεροδυναμικό διαχύτη και τους τροχούς των 20 ιντσών με ζάντες αλουμινίου Monterey.

Το σπορ μοτίβο συνεχίζει και στο εσωτερικό του όπου ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα με τις κίτρινες ραφές και τα πλαστικά που έχουν σχεδιαστεί ώστε να παραπέμπουν σε ανθρακονήματα.

auto.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024