
Τέλος ο Όστιν και «επιστράτευση» Σιδηρόπουλου
Με... αλλαγές στη σύνθεση πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Εθνικού, αφού ο Κρίστοφερ Όστιν δεν επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη από την Αθήνα, καθώς θα γυρίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ως εκ τούτου κλήθηκε εσπευσμένα για να βοηθήσει ο Άκης Σιδηρόπουλος, ο οποίος είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση!
Με… αλλαγές στη σύνθεση πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Εθνικού, αφού ο Κρίστοφερ Όστιν δεν επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη από την Αθήνα, καθώς θα γυρίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ως εκ τούτου κλήθηκε εσπευσμένα για να βοηθήσει ο Άκης Σιδηρόπουλος, ο οποίος είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση!
Ο έμπειρος πασαδόρος θα ενισχύσει τους «ακρίτες» τόσο στις προπονήσεις της εβδομάδας όσο και στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Φοίνικα Σύρου, που χαρακτηρίζεται ως τελικός, καθώς θα κρίνει την έξοδο του συλλόγου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί και ποιοι θα το λάβουν
- Μακροζωία: Πέντε διατροφικά πλάνα που χαρίζουν χρόνια ζωής
- Η ώρα των Ευρωπαίων Εισαγγελέων για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αποκάλυψη in: Εισαγγελική έρευνα για τα βίντεο σοκ με τις αιματηρές επιθέσεις στις φυλακές Κορυδαλλού – Το άγνωστο παρασκήνιο
- Υποκλοπές: Αμήχανος και εκτεθειμένος – η προβληματική εμφάνιση Δεμίρη στη Βουλή



