Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στον σωστό δρόμο, αλλά όχι αλλοι χαμένοι βαθμοί», είπε ο Μαρκαριάν

«Στον σωστό δρόμο, αλλά όχι αλλοι χαμένοι βαθμοί», είπε ο Μαρκαριάν

Πικραμένος για τη χαμένη ευκαιρία της Εθνικής που παρά την καλή εμφάνιση δεν απέδωσε καρπούς με την ισοπαλία στην Ουγγαρία, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος απ' το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα και δήλωσε πως «είμαστε στο σωστό δρόμο», όμως, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για το «διπλό», κάτι που το άξιζε η ομάδα, σύμφωνα με τον Ουρουγουανό, ο οποίος κατέληξε ότι δεν γίνεται να χαθούν άλλοι πόντοι και ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες και χρόνος.

Πικραμένος για τη χαμένη ευκαιρία της Εθνικής που παρά την καλή εμφάνιση δεν απέδωσε καρπούς με την ισοπαλία στην Ουγγαρία, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα, ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος απ’ το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα και δήλωσε πως «είμαστε στο σωστό δρόμο», όμως, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για το «διπλό», κάτι που το άξιζε η ομάδα, σύμφωνα με τον Ουρουγουανό, ο οποίος κατέληξε ότι δεν γίνεται να χαθούν άλλοι πόντοι και ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες και χρόνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρχιο Μαρκαριάν στην κάμερα του OTE:

«Η εμφάνισή μας απόψε δείχνει τη δουλειά που κάναμε. Δυστυχώς δεν είχαμε ακρίβεια στην τελική πάσα και το σουτ. Παίξαμε συνολικά καλό ποδόσφαιρο, καλή άμυνα, ενώ και επιθετικά πήγαμε καλά κι ας μην ήρθε το γκολ. Δεν δώσαμε στους αντιπάλους μας ευκαιρίες να μας απειλήσουν ιδιαίτερα, πέραν των τελευταίων λεπτών, όπου και τα παιδιά ήταν λίγο κουρασμένα.

Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να φύγουμε από εδώ με τους τρεις πόντους. Υπάρχουν, όμως, ακόμα παιχνίδια και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε σε αυτό τον σωστό δρόμο, τότε μπορούμε.

Στα πρώτα περίπου 15’ του αγώνα δεν ήταν πολύ καλά. Σιγά-σιγά αρχίσαμε να κάνουμε φάσεις. Η ομάδα ανέβασε την απόδοσή της και τελειώσαμε το πρώτο μέρος, όντας καλύτεροι απ’ την Ουγγαρία. Στην εκκίνηση της επανάληψης υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει σε εκείνο το διάστημα 2-3 γκολ. Δεν το πετύχαμε, όμως… Αυτό το ποδόσφαιρο που παίξαμε στο δεύτερο μέρος θέλουμε να παίζουμε συνέχεια. Είμαστε στο σωστό δρόμο».

Δείτε το φωτορεπορτάζ…

Κονέ: «Αν βάζαμε γκολ»

Ο Παναγιώτης Κονέ, μιλώντας στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ, χαρακτήρισε πολύ καλή την εμφάνιση της Ελλάδας, συμπληρώνοντας πως της έλειψε μόνο το γκολ: «Θα έλεγα πως μας αφήνει πικρή γεύση το ματς. Και αυτό γιατί καταφέραμε να βρούμε τον εαυτό μας μετά από οκτώ μήνες ξανά και τα είχαμε όλα εκτός από το γκολ. Είχαμε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ αλλά όχι την ουσία γιατί δεν πήραμε τους βαθμούς της νίκη. Είμαστε νέα ομάδα με πολύ ταλέντο. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού που υπήρχε. Να έχουμε περισσότερη κατοχή. Βάλαμε τις βάσεις για το μέλλον. Να καταφέρουμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα και να προσφέρουμε πιο καλό θέαμα.

Όχι για μένα δεν φάνηκε η έλλειψη επιθετικών. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο. Είχαμε πολλούς χώρους από τα άκρα και να τελειώνουμε με σέντρες. Γιατί εάν παίζαμε με κάθετες μπαλιές θα μας έκλεβαν τις μπάλες. Προσπαθήσαμε. Η ουσία ήταν να μπει η μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν το αρνητικό σήμερα. Κατά τα άλλα πήγαμε πολύ καλά. Δημιουργήσαμε 4-5 φάσεις για γκολ. Πιστεύω ότι εάν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και τον Ιούλιο να πάρουμε το διπλό στα Φερόε έχουμε ελπίδες να περάσουμε. Δεν τα παρατάμε. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».

Σάμαρης: «Πιο αισιόδοξοι…»

Ο Ανδρέας Σάμαρης πιστεύει ότι στην Εθνική μπορούν να είναι πιο αισιόδοξοι με βάση την εικόνα στην Ουγγαρία, ώστε να καλυφθεί η διαφορά στα επόμενα ματς. Ο χαφ της Μπενφίκα τόνισε στην κάμερα του ΟΤΕ:

«Μπήκαμε δυνατά στο ματς και έπρεπε να τελειώσουμε τις φάσεις που είχαμε. Τώρα δεν υπάρχει περιθώριο γι’ απώλεια, πρέπει να συνεχίσουμε. Η εμφάνιση σήμερα ήταν αυτά που μας είπε ο προπονητής να κάνουμε. Ήταν διαφορετική στο σημερινό παιχνίδι σε σύγκριση με τα προηγούμενα, αλλά η ουσία μετράει και αυτή είναι ότι είμαστε έξι βαθμούς πίσω.

Με βάση την αγωνιστική εικόνα σήμερα μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι για να καλύψουμε αυτό το έδαφος που είναι δύσκολο να καλυφθεί. Μπήκαμε δυνατά, μπορούσαμε να συνεχίσουμε να πιέζουμε, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει και πρέπει να πατήσουμε πάνω στη σημερινή εικόνα και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη διαφορά».

Δείτε το replay της περιγραφής…

Live Blog Ουγγαρία – Ελλάδα (Προκριματικά Euro 2016)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024