Μπακογιάννη: Η ΝΔ χρειάζεται άλλους ανθρώπους στην ηγεσία
«Σέβομαι τον αγώνα του κάθε ανθρώπου και την ανάγκη προσωπικής δικαίωσης, αλλά η ΝΔ πρέπει να γυρίσει σελίδα, χρειάζεται επανίδρυση, χρειάζεται τεράστιες αλλαγές, άλλους ανθρώπους στην ηγεσία» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Σέβομαι τον αγώνα τουκάθε ανθρώπου και την ανάγκη προσωπικής δικαίωσης, αλλά η ΝΔ πρέπει να γυρίσει σελίδα, χρειάζεται επανίδρυση, χρειάζεται τεράστιες αλλαγές, άλλους ανθρώπους στην ηγεσία» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι θα σταθεί στην πρωτοπορία για την αλλαγή σελίδας, είπε «όχι» στον ηλικιακό ρατσισμό για την ηγεσία, τονίζοντας ότι αυτό που χρειάζεται είναι σοβαρότητα και καθαρές λύσεις.
Σε ό,τι αφορά στην κυβέρνηση η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι ο λαός «έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ για διαπραγμάτευση, όχι για ρήξη», ειδάλλως, όπως τόνισε, θα έδινε πλειοψηφία «σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής