Λέρος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω πλημμυρών
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσεται η Λέρος, μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου, εξαιτίας των πλημμυρών που προκλήθηκαν από την σφοδρή βροχόπτωση το βράδυ της Παρασκευής.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύσσεται η Λέρος, μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου, εξαιτίας των πλημμυρών που προκλήθηκαν από την σφοδρή βροχόπτωση το βράδυ της Παρασκευής.
Ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλλιας, ο οποίος έλειπε από το νησί, μεταβαίνει σήμερα, Σάββατο, εκτάκτως από Αθήνα για Λέρο, μέσω Κω, προκειμένου να συντονίσει τις επόμενες κινήσεις, σύμφωνα με το lerosnews.gr.
Για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί έχουν ενημερωθεί από νωρίς το πρωί του Σαββάτου οι αρμόδιοι φορείς, ενώ είναι πολύ πιθανό να μεταβεί στο νησί τεχνικό συνεργείο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου προκειμένου να συνδράμει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βασιλακόπουλος για σαλμονέλα: Σε φάση αποκλιμάκωσης τα κρούσματα – Τι πρέπει να προσέχουμε
- Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» για τον θάνατο της Μάρως Κοντού
- Συλλυπητήρια από Τασούλα για Μάρω Κοντού: Υπηρέτησε την τέχνη με εργατικότητα και ήθος
- ΑS: «Ο Ρούμπιο απάντησε αρνητικά σε πρόταση του Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό»
- Ιράν: Πολλοί νεκροί και τραυματίες από τις πρόσφατες επιθέσεις των ΗΠΑ – Τι λένε αξιωματούχοι της Τεχεράνης
- Αλέξης Γεωργούλης: «Η ερωτική απογοήτευση μου κράτησε τρία χρόνια»