Την απόφασή του να διακόψει την απεργία πείνας ανακοίνωσε μέσω του ιστολογίου του ο καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για συμμετοχή στην 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας. Ο ίδιος επικαλείται την κατάθεση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης που μεταξύ άλλων καταργεί τις φυλακές Τύπου Γ’.
Την απόφασή του να διακόψει την απεργία πείνας ανακοίνωσε μέσω του ιστολογίου του ο καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για συμμετοχή στην 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας.
Ο ίδιος επικαλείται την κατάθεση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης που μεταξύ άλλων καταργεί τις φυλακές Τύπου Γ’. Είχε ξεκινήσει την απεργία πείνας στις 2 Μαρτίου.
Εκτός από τον Κουφοντίνα, σε απεργία πείνας βρίσκονται ο Κ.Γουρνάς, όπως και οκτώ μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».
Εξ αυτών, οι Παναγιώτης Αργυρού και Φοίβος Χαρίση μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).