Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz AMG GT3: «Αγώνας δρόμου»

Mercedes-Benz AMG GT3: «Αγώνας δρόμου»

Η γερμανική φίρμα ετοιμάζει το επόμενο βήμα για το εκρηκτικό coupe της το οποίο φαίνεται να παίρνει την μορφή μιας πιο «προγειωμένης» έκδοσης της αγωνιστικής AMG GT3 με προδιαγραφές που θα της επιτρέπουν την κίνηση –και- εκτός πίστας.

Μια «road legal», αλλά εξίσου σκληροπυρηνική έκδοση φαίνεται να ετοιμάζει η γερμανική φίρμα για την αμιγώς αγωνιστική AMG GT3 που παρουσιάστηκε στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης.

Το δοκιμαστικό πρωτότυπο ξεχωρίζει -σε σχέση με την απλή AMG GT S- για το αναβαθμισμένο αεροδυναμικό της bodykit το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το νέο splitter μπροστά και την μεγαλύτερη πτέρυγα πίσω.

Οι συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις θα μπορούσαν βέβαια να σκιαγραφούν και μια πρωτότυπη έκδοση της Black Series, ωστόσο, με δεδομένες τις δηλώσεις του επικεφαλής της AMG, Tobias Moers, ότι η συγκεκριμένη εκδοχή αναμένεται αρκετά αργότερα, όλα συντείνουν σε μια πιο «προσγειωμένη» έκδοση της AMG GT3.

H νέα έκδοση της οποίας οι προδιαγραφές θα της επιτρέπουν την κίνηση και εκτός πίστας, θα είναι σύμφώνα με τον ίδιο και ελαφρύτερη από την γνωστή AMG GT S χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων.

Σε ό,τι αφορά τα επίπεδα ισχύος η «road legal» έκδοση της AMG GΤ3 αναμένεται να αξιοποιήσει μια αναβαθμισμένη εκδοχή της του V8 των 4,0 λίτρων της AMG GT S με απόδοση 550 ίππων.

AUTOMEDIA

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024