Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Οριστικά εκτός ΠΑΟΚ οι Τζανδάρης, Κατσικάς και Σπυρόπουλος

Οριστικά εκτός ΠΑΟΚ οι Τζανδάρης, Κατσικάς και Σπυρόπουλος

Σε μία περίοδο που στον ΠΑΟΚ επικρατεί πλήρης σύγχυση σε αγωνιστικό, προπονητικό και διοικητικό επίπεδο, με τους ποδοσφαιριστές να γίνονται από βασικοί… ξένο σώμα και μετά να αποτελούν ξανά πολύτιμη μονάδα της 11άδας (αυτό συνέβη τουλάχιστον με τον Μαντούρο), πλέον τρεις παίκτες θα βρίσκονται οριστικά εκτός ομάδας. Πρόκειται για τους Φάνη Τζανδάρη, Γιώργο Κατσικά και Νίκο Σπυρόπουλο, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον υπηρεσιακό τεχνικό, Γιώργο Γεωργιάδη ότι στο εξής θα προπονούνται μόνοι τους και όχι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε μία περίοδο που στον ΠΑΟΚ επικρατεί πλήρης σύγχυση σε αγωνιστικό, προπονητικό και διοικητικό επίπεδο, με τους ποδοσφαιριστές να γίνονται από βασικοί… ξένο σώμα και μετά να αποτελούν ξανά πολύτιμη μονάδα της 11άδας (αυτό συνέβη τουλάχιστον με τον Μαντούρο), πλέον τρεις παίκτες θα βρίσκονται οριστικά εκτός ομάδας.

Πρόκειται για τους Φάνη Τζανδάρη, Γιώργο Κατσικά και Νίκο Σπυρόπουλο, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον υπηρεσιακό τεχνικό, Γιώργο Γεωργιάδη ότι στο εξής θα προπονούνται μόνοι τους και όχι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Μάλιστα, όπως διέρρευσε από την ΠΑΕ, υπήρξε προσπάθεια νέας επαφής για ανανέωση των συμβολαίων με τους δύο πρώτους, ωστόσο αυτή απέβη άκαρπη και έτσι λήφθηκε η συγκεκριμένη οριστική απόφαση από τη διοίκηση.

Ο Σπυρόπουλος ανήκει σε διαφορετική περίπτωση, καθώς για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπολογιζόταν ούτε από τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Αγγελο Αναστασιάδη και ήταν δεδομένο πως θα αποχωρούσε στο τέλος της σεζόν, όπως πιθανότατα θα γίνει και με αρκετούς ακόμη παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ.

Εξάλλου, στον ΠΑΟΚ υπάρχει έντονη απογοήτευση για τη συνεισφορά αρκετών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όχι μόνο δεν βελτιώθηκαν μετά τις συνεχείς προτροπές από τεχνική ηγεσία και διοίκηση, αλλά στην πορεία χάλασαν ακόμη περισσότερο την εικόνα τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024