Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σιμεόνε ως το 2020 στον πάγκο της Ατλέτικο

Ο Σιμεόνε ως το 2020 στον πάγκο της Ατλέτικο

Με τη φράση «Σήμερα είναι μία μεγάλη ημέρα για όλη την οικογένεια της Ατλέτικο», οι πρωταθλητές Ισπανίας ανακοίνωσαν και επίσημα μέσω twitter την ανανέωση του συμβολαίου του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός τεχνικός υπέγραψε ως το 2020 με τους «ροχιμπλάνκος» και, εφόσον εξαντλήσει τη διάρκεια του νέου συμβολαίου του, θα γίνει ο προπονητής με τη μεγαλύτερη συνεχόμενη θητεία στον πάγκο της ομάδας.

Με τη φράση «Σήμερα είναι μία μεγάλη ημέρα για όλη την οικογένεια της Ατλέτικο», οι πρωταθλητές Ισπανίας ανακοίνωσαν και επίσημα μέσω twitter την ανανέωση του συμβολαίου του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε.

Ο Αργεντινός τεχνικός υπέγραψε ως το 2020 με τους «ροχιμπλάνκος» και, εφόσον εξαντλήσει τη διάρκεια του νέου συμβολαίου του, θα γίνει ο προπονητής με τη μεγαλύτερη συνεχόμενη θητεία στον πάγκο της ομάδας.

Αν και λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν ανακοινωθεί, θεωρείται δεδομένο ότι οι απολαβές του 45χρονου «Τσόλο» θα υπερδιπλασιαστούν σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο, το οποίο έληγε το 2017, και θα τον καταστήσουν έναν εκ των πλέον ακριβοπληρωμένων προπονητών στον κόσμο.

Ο Σιμεόνε ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο Μαδρίτης τον Δεκέμβριο του 2011 και άμεσα τη μετέτρεψε ξανά σε πρωταγωνίστρια, εντός και εκτός Ισπανίας. Επί των ημερών του οι «ροχιμπλάνκος» κατέκτησαν ένα Γιουρόπα Λιγκ (2012), ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης (2012), ένα κύπελλο Ισπανίας (2013), ένα σούπερ καπ Ισπανίας (2014), αλλά κυρίως το πρωτάθλημα Ισπανίας του 2014 -για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια, όταν ο Αργεντινός ήταν ποδοσφαιριστής του συλλόγου-.

Παράλληλα, έφτασαν πέρυσι… 30 δευτερόλεπτα μακριά από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας τελικά στην παράταση του τελικού της Λισαβόνας από τη Ρεάλ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024