Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καθησυχαστικός ο Μελισσανίδης για την «Αγιά Σοφιά»

Καθησυχαστικός ο Μελισσανίδης για την «Αγιά Σοφιά»

Aν και τα μηνύματα από το ΥΠΕΚΑ δεν ήταν αισιόδοξα για την ΑΕΚ αναφορικά με την ανέγερση του νέου γηπέδου της «Αγιά Σοφιά», ο Δημήτρης Μελισσανίδης με δηλώσεις τους συνέστησε ψυχραιμία. «Δεν υπάρχει καμιά αρνητική εξέλιξη, συζητάμε και θα βρεθούν λύσεις για όλα» είπε χαρακτηριστικά ο ηγέτης των «κιτρινόμαυρων».

Aν και τα μηνύματα από το ΥΠΕΚΑ δεν ήταν αισιόδοξα για την ΑΕΚ αναφορικά με την ανέγερση του νέου γηπέδου της «Αγιά Σοφιά», ο Δημήτρης Μελισσανίδης με δηλώσεις τους συνέστησε ψυχραιμία.

Η κυβέρνηση μετέφερε στην πλευρά της «Ένωσης» την πεποίθηση πως το γήπεδο μπορεί να γίνει και χωρίς τα στρέμματα από το άλσος, κάτι για το οποίο αμφισβητούν οι «κιτρινόμαυροι».

Ετσι φαίνεται πως αλλάζει ο σχεδιασμός για την «Αγιά Σοφιά», αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης φρόντισε να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας.

Με δήλωσή του στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Δεν προκύπτει λόγος να χάσουμε την ηρεμία μας. Να είμαστε ψύχραιμοι, δεν υπάρχει καμιά αρνητική εξέλιξη, συζητάμε και θα βρεθούν λύσεις για όλα».

Κρίσιμη είναι πάντως η συνάντηση της ερχόμενης Δευτέρας, στην οποία αυτή τη φορά αναμένεται να είναι ο αναπληρωτής υπουργός ΥΠΕΚΑ Γιάννης Τσιρώνης, αλλά και άνθρωποι του Δήμου (ίσως και ο ίδιος ο Άρης Βασιλόπουλος), πέρα από τα στελέχη της ΑΕΚ και της «Δικέφαλος 1924».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024