«Σεντονάτη» η Σεβίλη, «λευκή» ισοπαλία Λα Κορούνια και Εσπανιόλ
Η Σεβίλη νίκησε 2-0 τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» και παρέμεινε σε... τροχιά διεκδίκησης μίας θέσης που οδηγεί στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την τέταρτη προνομιούχο θέση. Λα Κορούνια και Εσπανιόλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στο «Ριαθόρ», στο πρώτο σημερινό παιχνίδι για την 28η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.
Η Σεβίλη νίκησε 2-0 τη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ» και παρέμεινε σε… τροχιά διεκδίκησης μίας θέσης που οδηγεί στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την τέταρτη προνομιούχο θέση.
Λα Κορούνια και Εσπανιόλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στο «Ριαθόρ», στο πρώτο παιχνίδι της Κυριακής για την 28η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.
Η Σοσιεδάδ υπερασπίστηκε με 3-1 την έδρα της απέναντι στην ουραγό Κόρντομπα. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, έχασαν μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα τον Πάντιτς, ο οποίος αντίκρισε απευθείας κόκκινη, ενώ στο 82΄ αποχώρησε και ο Λόπεθ (2 κίτρινες κάρτες).