Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σαμαράς: Η κυβέρνηση θέλει να σβήσει όσα καταφέραμε με μόχθο

Σαμαράς: Η κυβέρνηση θέλει να σβήσει όσα καταφέραμε με μόχθο

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς. Την κατηγορεί ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι να σβήσει όσα έγραψε η κυβέρνηση της ΝΔ «με πολύ μεγάλο μόχθο και προσπάθεια». «Για την οικονομία και την ανάπτυξη δεν γίνεται καμία κουβέντα» σημείωσε.

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς. Την κατηγορεί ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι να σβήσει όσα έγραψε η κυβέρνηση της ΝΔ «με πολύ μεγάλο μόχθο και προσπάθεια».

Ο Αντώνης Σαμαράς προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις με αφορμή το γεγονός ότι τα μαγαζιά στην Καλαμάτα είναι κλειστά, μολονότι την πόλη έχουν προσεγγίσει δύο κρουαζιερόπλοια.

«Όπως θυμάστε όταν καταργήσαμε το καμποτάζ, ήρθαν τα κρουαζιερόπλοια. Σαν αυτούς τους γίγαντες – κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται πίσω μου. Τώρα που ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια, κλείσανε τα μαγαζιά και 2.000 κόσμος που θα μπορούσε να ψωνίσει εδώ πέρα στην Καλαμάτα, σε κάθε περιοχή της χώρας, δε μπορεί να το κάνει. Αυτό είναι μεγάλο λάθος» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ελπίζω ο τουρισμός, ο οποίος έφτασε σε επίπεδα – ρεκόρ στην προηγούμενη κυβέρνησή μας, μέσα από μάχες που δώσαμε για αυτό, να συνεχίσει να έρθει, γιατί μέχρι στιγμής είναι η μόνη ελπίδα για ανάπτυξη στην οικονομία. Γιατί για την οικονομία και για την ανάπτυξη δεν γίνεται καμία κουβέντα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024