Κουκουλάκης στο Καραϊσκάκη και Αρετόπουλος στη Βέροια
Ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το Ηράκλειο ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με την Κέρκυρα, που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα, ενώ ο Δημήτρης Στυλιαράς από την Αιτωλοακαρνανία θα «σφυρίξει» το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.
Ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το Ηράκλειο ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με την Κέρκυρα, που θα γίνει την Κυριακή στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος από τα Τρίκαλα, ενώ ο Δημήτρης Στυλιαράς από την Αιτωλοακαρνανία θα «σφυρίξει» το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.
Αναλυτικά οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της 29ης αγωνιστικής:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.