MVP ο Βελλίδης, καλύτερο γκολ του Μαρσελίνιο στην 28η αγωνιστική
Ο Μάρκος Βελλίδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ενώ το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, κατέληξε στον Μαρσελίνιο, ο οποίος πήρε το 44.67% των ψήφων για το τέρμα που σημείωσε στη νίκη του Ατρομήτου επί του Πανθρακικού.
Ο Μάρκος Βελλίδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς πρώτευσε στη σχετική ψηφοφορία που διοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, συγκέντρωσε το 64.59% των ψήφων, αφήνοντας πίσω του, τον Κόντο της Κέρκυρας (19,47%) και τον Ντομίνγκες του Ολυμπιακού (15,94%).
Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, κατέληξε στον Μαρσελίνιο, ο οποίος πήρε το 44.67% των ψήφων για το τέρμα που σημείωσε στη νίκη του Ατρομήτου επί του Πανθρακικού (2-0), ενώ ακολούθησαν ο Λεοζίνιο της Καλλονής (40,65%) και ο Ατζαγκούν του Παναθηναϊκού (14,68%).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυστρία: Κάθειρξη 15 ετών στον 21χρονο που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ
- Ο Τραμπ θέλει χαρτονόμισμα των 250 δολαρίων με το πρόσωπό του
- Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Θα βοηθήσει ο καιρός για το πρώτο μπάνιο;
- Πλούσιοι και φτωχοί ταξιδιώτες στις ΗΠΑ – Πώς οι ακριβές πτήσεις αλλάζουν το τοπίο
- Αρνάλντι – Τσιτσιπάς 3-1: Χαμηλή πτήση και αποκλεισμός για τον Στέφανο
- Από το «Made in China» στο «Made by China» – Η Κίνα κάνει εμπόριο




