Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ημερίδα του Economist με θέμα  την Ελλάδα και τους πιστωτές της

Ημερίδα του Economist με θέμα την Ελλάδα και τους πιστωτές της

Την ενδεδειγμένη στρατηγική στις διαβουλεύσεις της Ελλάδας με τους εταίρους της έχει ως θέμα ημερίδα του Economist με θέμα «Η Ελλάδα και οι πιστωτές της. Η στρατηγική, το ρίσκο, το αποτέλεσμα». Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ευκλ.Τσακαλώτος.

Την ενδεδειγμένη στρατηγική στις διαβουλεύσεις της Ελλάδας με τους εταίρους της έχει ως θέμα ημερίδα του Economist με θέμα «Η Ελλάδα και οι πιστωτές της. Η στρατηγική, το ρίσκο, το αποτέλεσμα» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Παραλλήλως, σε ερωτήματα αναφορικά με το δημόσιο χρέος, τις μεταρρυθμίσεις και τις ευρύτερες προκλήσεις με στόχο την επιστροφή της σταθερότητας και της ανάπτυξης στην ελληνική οικονομία θα επιχειρήσουν να απαντήσουν ξένοι ακαδημαϊκοί.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο Ζακ Σαπίρ διευθυντής του EHESS, ο Αντρέας Νέλκε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Goethe της Φρανκφούρτης, ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ Χενς Όβερμπικ και ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πίζα Τζιοβάνι Ντόσι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024