
Σακελλαρίδης: Μόνο αίτημα για μέτρα θα οδηγούσε σε δημοψήφισμα
Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους και ζητηθεί από την ελληνική κυβέρνηση να λάβει δημοσιονομικά μέτρα, άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5.
Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους και ζητηθεί από την ελληνική κυβέρνηση να λάβει δημοσιονομικά μέτρα, άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5.
«Δημοψήφισμα δεν προβλέπεται, εάν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους. Σε διαφορετική περίπτωση και εάν ζητηθούν δημοσιονομικά μέτρα, το ερώτημα του δημοψηφίσματος θα αφορά τα μέτρα αυτά και μόνο» δήλωσε.
Για τις μεταρρυθμίσεις, ο κ. Σακελλαρίδης διευκρίνισε ότι ζητήθηκε η τεχνογνωσία του ΟΟΣΑ για τις προτάσεις που η ίδια η κυβέρνηση παρουσίασε και απέρριψε τις αιτιάσεις για αντίθεση με όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση για τον Οργανισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (2/5): Πού θα δείτε τα play outs της Super League και την δράση στην Ευρώπη
- Είσαι down; Οι προπονήσεις που σου ανεβάζουν τη διάθεση
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Ανοίγοντας την πραγματική συζήτηση
- Εκτροπή οχήματος στον Κηφισό: Eκλεισε για 45 λεπτά η κυκλοφορία
- Σενάρια στο εξωτερικό για Μπόνγκα και Ολυμπιακό
- Νέες ταινίες: Ο πιο καλοντυμένος διάβολος επέστρεψε
- Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 02.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/maciej-chwirot-NeBvIH2qmt4-unsplash-315x220.jpg)















![Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/17023519-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442