Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ποσειδώνος λόγω αγώνα δρόμου
Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Σούνιο, στο ύψος της Γλυφάδας, από την οδό Ευρυάλης έως την οδό Γρ. Λαμπράκη, έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 15 Μαρτίου, κατά τις ώρες 09:00-12:30.
Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Σούνιο, στο ύψος της Γλυφάδας, από την οδό Ευρυάλης έως την οδό Γρ. Λαμπράκη, έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 15 Μαρτίου, κατά τις ώρες 09:00-έως 12:30.
Στο διάστημα αυτό θα διεξαχθεί ο 2ος αγώνας δρόμου με την επωνυμία «Attika Run και Fun Grand Prix».
Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανικά σενάρια για Χεζόνια
- Χαλκιδική: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 59χρονος για παράνομη απόρριψη μπαζών – Είχε φτιάξει άτυπες χωματερές
- Ο Σπύρος Βούγιας ξανά πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης
- Άρης Αλεξάνδρου: Ένας από αυτούς που αγάπησαν, ίσως υπερβολικά, την αλήθεια
- Τέθηκε σε λειτουργία παραγωγική γεώτρηση στη Δ.Κ. Ανώπολης στα Σφακιά
- Θεσσαλονίκη: «Δεν σας φοβόμαστε» – Κάλεσμα της ΝΔ απέναντι στην τρομοκρατία

