Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ομπάμα: Ανύπαρκτη η σχέση μου με τα smart phones

Ομπάμα: Ανύπαρκτη η σχέση μου με τα smart phones

Την κακή «σχέση» που διατηρεί με τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smart phones) παραδέχθηκε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε τηλεοπτική συνέντευξη για την εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» του ABC. «Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τηλέφωνα που έχουν τη δυνατότητα ηχογράφησης. Έτσι, για λόγους ασφαλείας δεν έχω εξοικειωθεί με ένα μεγάλο τμήμα της σύγχρονης τεχνολογίας» είπε.

Την κακή «σχέση» που διατηρεί με τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα (smart phones) παραδέχθηκε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε τηλεοπτική συνέντευξη για την εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» του ABC.

Όπως είπε, δεν στέλνει sms, σπάνια αναρτά προσωπικά tweets και για λόγους ασφαλείας δεν του επιτρέπεται να έχει smart phone.

«Δεν στέλνω sms, δεν αναρτώ tweets, αλλά στέλνω e-mail. Εξακολουθώ να έχω ένα Blackberry» είπε ο αμερικανός πρόεδρος.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή και με αφορμή την υπόθεση των e-mail της Χίλαρι Κλίντον, ο Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι γνωρίζει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της, αλλά δεν μπορεί να την πει δημόσιο. «Αυτό δεν θα το μοιραστώ μαζί σας. Νομίζω πως και η ίδια δεν θα το ήθελε» είπε.

Πάντως, όπως ανέφερε οι δυο κόρες του έχουν smart phones και ανταλλάσσουν μηνύματα με τους φίλους τους, αλλά ο ίδιος έχει περιορισμένη πρόσβαση στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας για λόγους ασφαλείας.

«Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τηλέφωνα που έχουν τη δυνατότητα ηχογράφησης. Έτσι, για λόγους ασφαλείας δεν έχω εξοικειωθεί με ένα μεγάλο τμήμα της σύγχρονης τεχνολογίας» πρόσθεσε.

Όσον αφορά τη διαμάχη για τα επίμαχα υπηρεσιακά e-mail του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, τα οποία η Χίλαρι Κλίντον έστειλε από τον προσωπικό της λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Μπαράκ Ομπάμα απέφυγε το σχολιάσει.

Ερωτηθείς γενικά για τη ζωή στο Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα είπε ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μαγείρεψε κάτι ή οδήγησε ένα αυτοκίνητο και αστειεύτηκε απευθυνόμενος σε εκείνους που πιστεύουν ότι δεν γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Στην Κένυα οδηγούμε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου» είπε ο Ομπάμα. Ο αμερικανός πρόεδρος γεννήθηκε στη Χαβάη από μητέρα με καταγωγή το Κάνσας και πατέρα από την Κένυα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024