Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ενοχλημένος Ιμπραΐμοβιτς χαρακτηρίζει «μωρά» τους παίκτες της Τσέλσι

Ο ενοχλημένος Ιμπραΐμοβιτς χαρακτηρίζει «μωρά» τους παίκτες της Τσέλσι

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν και πάλι πρωταγωνιστής στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι, ακόμα και αν αγωνίστηκε μόλις 30 λεπτά. Ο Σουηδός που πήρε άδικη απ' ευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Κάιπερς, χαρακτήρισε «μωρά» τους παίκτες της Τσέλσι. Ωστόσο η ομάδα του κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «8» του Champions League με τον ίδιο να χαρακτηρίζει την εμφάνιση «φανταστική».

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν και πάλι πρωταγωνιστής στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι, ακόμα και αν αγωνίστηκε μόλις 30 λεπτά. Ο Σουηδός που πήρε άδικη απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Κάιπερς, χαρακτήρισε «μωρά» τους παίκτες της Τσέλσι. Ωστόσο η ομάδα του κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «8» του Champions League με τον ίδιο να χαρακτηρίζει την εμφάνιση «φανταστική».

«Δεν ξέρω αν πρέπει να νευριάσω ή αν πρέπει να γελάσω. Όταν είδα την κόκκινη κάρτα σκέφτηκα πως ο τύπος δεν ξέρει τι κάνει (σ.σ. αναφερόμενος στο Ολλανδό ρέφερι). Δεν ήταν όμως, αυτό το χειρότερο. Το χειρότερο είναι πως όταν μου έδειξε την κόκκινη κάρτα μαζεύτηκαν γύρω όλοι οι παίκτες της Τσέλσι. Ένιωθα σαν να είχα πολλά μωρά γύρω μου!»

Για την αυστηρή αποβολή πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν έκανε θέατρο ή αν τον χτύπησα. Δεν έχει σημασία πια. Καταφέραμε να προκριθούμε και αυτό είναι που μετρά. Ήταν μια φανταστική εμφάνιση, γιατί παίζαμε με έναν παίκτη λιγότερο για τόση ώρα. Δεν είναι εύκολο αυτό απέναντι σε μια ομάδα σαν την Τσέλσι. Δείξαμε ποιότητα και μεγάλη καρδιά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024