Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Data Communication: Έργο CRM στην Ήρων Θερμοηλεκτρική

Η Ήρων Θερμοηλεκτρική Α.Ε., θυγατρική των Ομίλων ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και GΑΖ DΕ FRANCE SUEZ, ανέθεσε στην Data Communication την υλοποίηση ολοκληρωμένου έργου Customer Relationship Management (CRM), το οποίο θα βασιστεί στο Microsoft Dynamics CRM. Με έναρξη εργασιών το 2000, ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον πρώτο ιδιωτικό Όμιλο που δραστηριοποιήθηκε στο πλαίσιο της απελευθερωμένης αγοράς ενέργειας στην […]

Η Ήρων Θερμοηλεκτρική Α.Ε., θυγατρική των Ομίλων ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και GΑΖ DΕ FRANCE SUEZ, ανέθεσε στην Data Communication την υλοποίηση ολοκληρωμένου έργου Customer Relationship Management (CRM), το οποίο θα βασιστεί στο Microsoft Dynamics CRM.

Με έναρξη εργασιών το 2000, ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον πρώτο ιδιωτικό Όμιλο που δραστηριοποιήθηκε στο πλαίσιο της απελευθερωμένης αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα. Διαθέτοντας ήδη μία δυναμική και πολυετή αναπτυξιακή πορεία, αναζητούσε μία καθετοποιημένη λύση για την πλήρη διαχείριση της επικοινωνίας με τους πελάτες του, που θα του επέτρεπε την περαιτέρω επιτάχυνση των λειτουργιών του και τη μεγιστοποίηση της εξυπηρέτησης των πελατών του.

Έπειτα από αναλυτική μελέτη των ιδιαίτερων αναγκών του Ήρωνα, η Data Communication, διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στις τεχνολογίες της Microsoft, πρότεινε μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία θα είναι πλήρως διασυνδεδεμένη με τα ήδη εγκατεστημένα backoffice συστήματα του οργανισμού. Συγκεκριμένα, το έργο προβλέπει την ανάπτυξη σύγχρονης υποδομής που υποστηρίζει το σύνολο των ενεργειών ένταξης των πελατών στο δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας (διαχείριση κύκλου πωλήσεων, ενεργειών marketing, extranet συνεργατών, website πελατών), καθώς και την υλοποίηση λύσης εξυπηρέτησης πελατών μέσω ενός εξελιγμένου κέντρου επικοινωνίας.

Με αφορμή την ανάθεση του έργου, ο κ. Δημήτρης Γεωργαντώνης, Γενικός Διευθυντής της ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε., επισημαίνει: «Ο Όμιλος ΗΡΩΝ, καθετοποιημένος παραγωγός και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας με δύο ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο, ισχύος 600MW, έχει ήδη διαγράψει μία πενταετή πορεία συνεχούς και σημαντικής ανάπτυξης στον τομέα της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας σε τελικούς καταναλωτές, κατέχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο μεταξύ των Εναλλακτικών Προμηθευτών στην Ελλάδα. Στο πελατολόγιο του Ομίλου περιλαμβάνονται σημαντικοί επιχειρηματικοί Όμιλοι από το σύνολο των παραγωγικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας. Με την αξιοποίηση της πολυετούς συσσωρευμένης εμπειρίας στον τομέα των πρωτοπόρων λύσεων λογισμικού που διαθέτει η DATA COMMUNICATION, στρατηγικός συνεργάτης της MICROSOFT, στοχεύουμε – και είμαι βέβαιος ότι θα επιτύχουμε – τη βέλτιστη διαχείριση και εξυπηρέτηση της πελατειακής βάσης μας».

Με αφορμή την ανάθεση του έργου, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, σημείωσε: «Αναπτύσσοντας από το 1987 επιχειρηματικές εφαρμογές και αποτελώντας στρατηγικό συνεργάτη της Microsoft, διαθέτουμε την απαραίτητη γνώση και εμπειρία για να προτείνουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής που συμβάλουν στην αναπτυξιακή τους πορεία. Η ανάθεση ενός ιδιαίτερα απαιτητικού έργου, όπως αυτό της Ήρων Θερμοηλεκτρική Α.Ε., αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την εξειδίκευση της Data Communication στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη αξιόπιστων και καινοτόμων λύσεων λογισμικού, που ενδυναμώνουν τον επιχειρησιακό σχεδιασμό των μεγάλων οργανισμών».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024