Βράβευση της Boehringer Ingelheim Ελλάς στα Active Greece Awards
Με το Βραβείο Εξωστρέφειας τιμήθηκε η Boehringer Ingelheim Hellas στη διάρκεια της εκδήλωσης Active Business Awards 2015 – «Η Ελλάδα της εξωστρέφειας συναντά την επιχειρηματική αριστεία».
Με το Βραβείο Εξωστρέφειας τιμήθηκε η Boehringer Ingelheim Hellas στη διάρκεια της εκδήλωσης Active Business Awards 2015 – «Η Ελλάδα της εξωστρέφειας συναντά την επιχειρηματική αριστεία».
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Boehringer Ingelheim Hellas, Δημήτρης Αναγνωστάκης σχολιάζοντας την βράβευση της εταρείας επεσήμανε ότι «η διάκριση με το βραβείο εξωστρέφειας είναι στην πράξη μια μεγάλη αναγνώριση της προσφοράς της Boehringer Ingelheim Ελλάς στις εξαγωγές της πατρίδας μας, σ’ αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την εθνική μας οικονομία. Είναι ουσιαστικά η επιβράβευση μιας μακροχρόνιας στρατηγικής αλλά και της υψηλής στοχοθεσίας, της καινοτομίας, της ομοαδικότητας και φυσικά της αποτελεσματικότητας. Πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και δουλεύοντας σκληρά πετύχαμε εξαγωγές της τάξεως των 153 εκ. ευρώ, για το 2014. Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των εργαζομένων της Boehringer Ingelheim Ελλάς και να είστε σίγουροι ότι δεν θα αφήσουμε αυτήν την επιτυχία ανεκμετάλλευτη. Σύντομα θα έχουμε να σας αναγγείλουμε πολλά περισσότερα».
health.in.gr
- Σήμερα έχω ραντεβού με τον «Πούτιν» -Οι διάλογοι που πρόδωσαν το κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα
- Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η νέα «Τζένη Τζένη» στη σκηνή του Νίκου Καραθάνου
- O Σιάο με τον Γιάννη Αντετοτοκούνμπο και τα αδέλφια του, παρακολούθησαν τον τελικό του Super Bowl (vids+pics)
- Νέα Πέραμος: Γνώριζε τους δολοφόνους του ο 27χρονος – Τι λέει ο πατέρας του για τα κληρονομικά
- Κατασκοπεία: Τα μυστικά του κινέζικου λογισμικού στο κινητό του 54χρονου σμήναρχου
- Στις αρχές της καριέρας του, ο Ίθαν Χοκ δεν άντεχε τον Μπίλι Κράνταπ – Τώρα, είναι φίλοι



