Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Skoda A-Plus SUV 2016: To νέο -επταθέσιο- SUV στοίχημα της φίρμας

Skoda A-Plus SUV 2016: To νέο -επταθέσιο- SUV στοίχημα της φίρμας

Το νέο μεγαλύτερο και επταθέσιο SUV της Skoda δίνει το στίγμα του ως δοκιμαστικό πρωτότυπο πριν την επικείμενη παρουσίασή του στα τέλη του 2015.

Ο χρόνος έχει ξεκινήσει πλέον να μετράει αντίστροφα για το νέο -μεγαλύτερο- SUV της Skoda το οποίο προσφέρει το πρώτο δείγμα γραφής του ως δοκιμαστικό πρωτότυπο στο φωτογραφικό φακό.

Με την κωδική ονομασία A-Plus το νέο SUV της Skoda έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί το Δεκέμβριο του 2015, προσθέτοντας ένα ακόμα όπλο στη φαρέτρα των Τσέχων για την επίτευξη των εμπορικών τους στόχων για πωλήσεις 1,5 εκατομμυρίου μονάδων μέχρι το 2018.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του νέου SUV το οποίο προς το παρόν, κρύβεται κάτω από τις επιφάνειες ενός τροποποιημένου και σαφώς μεγαλύτερου Yeti, το μήκος του αναμένεται να φτάσει τα 4,60 μέτρα έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του έως και επτά επιβάτες.

Ως αφετηρία θα αξιοποιήσει την αρχιτεκτονική του νέου VW Tiguan, το οποίο ωστόσο αναμένεται να έχει μικρότερο μέγεθος και να «σταματήσει» στα 4,5 μέτρα μήκους.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, η γκάμα θα συμπεριλάβει δύο κινητήρες diesel ισχύος 150 και 184 ίππων και ισάριθμούς βενζίνης με ισχύ 140 και 180 ίππων. Τις προδιαγραφές του νέου SUV θα συμπληρώσει σύστημα τετρακίνησης το οποίο θα εξοπλίζει μόνος τις ισχυρότερες εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου.

Όπως και να ‘χει και παρά την παρουσία εμπροσθοκίνητων εκδόσεων στην γκάμα, η Skoda υπόσχεται για τις 4×4 εκδοχές του, off-road ικανότητες ισάξιες ενός Land Rover.

H εμφάνιση θα φέρει επιρροές από το μικρότερο Yeti σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή, εμπλουτισμένη με κάποια στοιχεία από την πιο πρόσφατη προσθήκη στην γκάμα της Skoda, το Superb που παρουσιάστηκε στα μέσα Φεβρουαρίου και πραγματοποίησε το εκθεσιακό της ντεμπούτο, στη Γενεύη στις αρχές Μαρτίου.

AUTOMEDIA

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024